reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
U mnie dziś 11 dzień cyklu i nie wiem, czy już nie jest po temacie.
Wczoraj dopiero wzięłam się za testowanie owulakami, jakaś tam kreska blada była, dziś już wychodzi biel, za to śluz zrobił się ciągnący.
Przypadkiem wczoraj w ramach rozgrzewki, nie myśląc o zapłodnieniu (bo myślałam że dopiero wkraczam w dni płodne), uprawialiśmy seks. Niestety w pozycji niesprzyjającej tyłozgięciu, no i dosyć szybko wstałam bo zgłodnieliśmy, więc nawet nie liczę, że jeśli już to się załapię.
Także no...[emoji2368]

Jeśli śluz dopiero zrobił się płodny to może jeszcze nie wszystko stracone [emoji6] pik pojawi się tuż przed pęknięciem pęcherzyka przecież.

No no, u mnie też na chwilę, wszystko przez to że świecy nie robimy 🤣🤣 a tak serio to czytałam że nac też w jakiś sposób zmniejsza ryzyko poronienia 🤔
Też świecy nie robię i też tylko na chwilę. To nie jest przypadek ;D teraz to mnie dopiero te NAC przekonało haha. W jakim preparacie go przyjmujesz?

reklama
Do góry