Z
zaz208622
Gość
Na endometrium pomagają też suszone morele, witamina c, migdały i woda [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja swojego nie tylko zapisałam ale musiałam jeszcze z nim tam jechaćNo bez jaj Dziewczyny xD. To tylko mój się sam zapisuje xD? I się nawet o terminy pyta, żebym mu zaznaczyła w kalendarzu kiedy nie ma takiej opcji, bo są dni płodne i szkoda marnować je na abstynencję .
U mnie wcześniej po 7 dniach już test był bielutki... Ciekawe czy tym razem też tak będzieMój to sam koła wymieni, dach naprawi i takie tam, ale do lekarza się niw zapisze [emoji23]
A ja sobie właśnie uświadomiłam, że dziś jest 6 dni po zastrzyku a nie 5 i mi strasznie smutno, ze ta kreska taka mocna jeszcze [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ja niestety w robocie do 22, ale starego wysłałam do biedry po guseppe, dzisiaj promka 1+1 gratis wiec może się nafutruję na nocDziewczyny, która świętuje dzisiaj Dzień Pizzy ?
Pamiętam takie wino z czasów licealnych imprez: czerwone wino o smaku coli. 3 złote zdaje się...Nie cierpię wytrawnego,chyba że z colą wymieszam? nie no kieliszek dziennie/co drugi dzień wejdzie, ale to za kilka dni a dzisiaj postawię na drinka albo piwo dla lepszego humoru,dobrze że mamy środek tygodnia
Były kiedyś wina Komandos czy jakos takPamiętam takie wino z czasów licealnych imprez: czerwone wino o smaku coli. 3 złote zdaje się...
my dziś świętujemy urodziny córki (już 13-ste), która za pizzą nie przepada (zje od wielkiego dzwona, ale tylko wybrane) Gości na torta zaprosiliśmy na niedzielęDziewczyny, która świętuje dzisiaj Dzień Pizzy ?
Bardzo możliwe! To z colą to chyba o poetyckiej nazwie Czarna Perła XDByły kiedyś wina Komandos czy jakos tak
Ooo komandos pamietam było w ciemnej albo jasnej butelce ja się trochę nie odzywałam, ale czekam dalej na rezultaty. 14 mam zrobić betę, zobaczymy co wyjdzie. Biorę cały czas luteinę dopochwowo, gin kazała ja brać do tej bety. Nie wiem czy nie sikne sobie wcześniej, bo już nie mogę wytrzymać, ale boje się, że to ovitrelle jeszcze bd się utrzymywać i zrobię sobie niepotrzebnie nadzieje.Były kiedyś wina Komandos czy jakos tak