reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
O to my w tym cyklu łeb w łeb. Ja 1 albo 2 dpo [emoji28] o ile była owulacja, a to potwierdzę o 19.
Póki co mam elegancki test ciążowy po ovitrelle i mam nadzieję, że szybko się pożegnam z tymi kreskami i powitam z prawilnymi
No ja 1 dpo wg monitoringu który prowadze sama w łazience 🤣🤣🤣 wiec to tak umownie 🤣

Dzień dobry [emoji28]
Dobrze, że ten maraton weekendowy się skończył [emoji23] z rozpędu jeszcze nie wyszłam spod kołdry [emoji85]
Ktoś kiedyś testuje?
Ja jakoś pojutrze,chyba że dzisiejszy prog będzie niski to wywalę te testy chyba za okno..chociaż... znając mnie i tak będę testować🤭

a tam za wcześnie! Legendy mówią, że można, bo niektórzy wiedzieli, że są w ciąży pomimo, że wtedy w niej nie byli 🤣 Ale potem doszło do zapłodnienia i dwie kreski były tylko potwierdzeniem tej teorii... 😂 Sikaj! 🤣🤣
Moja teściowa podobno widziała po mnie, że jestem w ciąży jeszcze przed potencjalnym zapłodnieniem xD i jeszcze mnie opieprzyła, że byłam wtedy w 2 tygodniu ciąży, a alkohol na imprezie piłam. W sumie to musiałabym ją jakoś teraz odwiedzić, może by mi powiedziała, czy jestem teraz w drugim tygodniu i już bym wiedziała na co się nastawić :D

reklama
Cześć dziewczyny :)
U mnie bolesny jak diabli drugi dzień cyklu, nastawienie dobre, na chwilę obecną bez spiny, chociaż to się może jeszcze zmienić 10 razy. Kusiło mnie odpuścić sobie owulaki w tym cyklu i zwyczajnie kochać się wtedy, kiedy przyjdzie ochota, ale chyba aż tak nie zaszaleję

Do góry