reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
O to my w tym cyklu łeb w łeb. Ja 1 albo 2 dpo [emoji28] o ile była owulacja, a to potwierdzę o 19.
Póki co mam elegancki test ciążowy po ovitrelle i mam nadzieję, że szybko się pożegnam z tymi kreskami i powitam z prawilnymi
No ja 1 dpo wg monitoringu który prowadze sama w łazience 🤣🤣🤣 wiec to tak umownie 🤣

Dzień dobry [emoji28]
Dobrze, że ten maraton weekendowy się skończył [emoji23] z rozpędu jeszcze nie wyszłam spod kołdry [emoji85]
Ktoś kiedyś testuje?
Ja jakoś pojutrze,chyba że dzisiejszy prog będzie niski to wywalę te testy chyba za okno..chociaż... znając mnie i tak będę testować🤭

a tam za wcześnie! Legendy mówią, że można, bo niektórzy wiedzieli, że są w ciąży pomimo, że wtedy w niej nie byli 🤣 Ale potem doszło do zapłodnienia i dwie kreski były tylko potwierdzeniem tej teorii... 😂 Sikaj! 🤣🤣
Moja teściowa podobno widziała po mnie, że jestem w ciąży jeszcze przed potencjalnym zapłodnieniem xD i jeszcze mnie opieprzyła, że byłam wtedy w 2 tygodniu ciąży, a alkohol na imprezie piłam. W sumie to musiałabym ją jakoś teraz odwiedzić, może by mi powiedziała, czy jestem teraz w drugim tygodniu i już bym wiedziała na co się nastawić :D

reklama
Cześć dziewczyny :)
U mnie bolesny jak diabli drugi dzień cyklu, nastawienie dobre, na chwilę obecną bez spiny, chociaż to się może jeszcze zmienić 10 razy. Kusiło mnie odpuścić sobie owulaki w tym cyklu i zwyczajnie kochać się wtedy, kiedy przyjdzie ochota, ale chyba aż tak nie zaszaleję

Do góry