reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

a tam za wcześnie! Legendy mówią, że można, bo niektórzy wiedzieli, że są w ciąży pomimo, że wtedy w niej nie byli 🤣 Ale potem doszło do zapłodnienia i dwie kreski były tylko potwierdzeniem tej teorii... 😂 Sikaj! 🤣🤣
Ja chciałam powiedzieć, ze któraś z Was kilkaset stron temu się nabijała z kichania jako objawu ciąży. A ja od inseminacji kicham codziennie! Obserwujcie się dokładnie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chciałam powiedzieć, ze któraś z Was kilkaset stron temu się nabijała z kichania jako objawu ciąży. A ja od inseminacji kocham codziennie! Obserwujcie się dokładnie :D
A tak z ciekawości bo jestes na świeżo - miałaś jakies objawy zwiastujace ze sie udało przed testem? Poza kichaniem ofc :D

A tak z ciekawości bo jestes na świeżo - miałaś jakies objawy zwiastujace ze sie udało przed testem? Poza kichaniem ofc :D
Mnie do zrobienia testu trzy dni przed okresem zmotywowało krwawienie z nosa i to był mój pierwszy objaw. Nigdy nie leci mi krew z nosa. W pierwszej straconej ciąży krwawiłam z nosa, więc kiedy nagle poleciała mi krew to zrobiłam test (po godz. 14:00) i nie było wątpliwości, dwie kreski. Kichanie 2-3 razy dziennie jest u mnie w ciąży normą, więc z kichania jako objawu się nie śmieję

Dzień dobry [emoji28]
Dobrze, że ten maraton weekendowy się skończył [emoji23] z rozpędu jeszcze nie wyszłam spod kołdry [emoji85]
Ktoś kiedyś testuje?
Na podstawie testów owu dziś jest 7 dpo. Kusi testowanie w niedziele ale nie wiem czy to dobry pomysł przed walentynkami 🙉

Wiesz co, ja zaczęłam suplementować progesteron następnego dnia po i bardzo szybko na niego zareagowałam. Także takie objawy jak nudności, bóle głowy, bóle podbrzusza, zmiany nastrojów, zmęczenie itp zaczęły mi towarzyszyć jakies 2-3 dni po inseminacji. No i nie przeszły właściwie do dziś.
Także ja mam poczucie, że większość (o ile nie wszystkie) wczesnych objawów ciąży jest powiązana z rosnącym progesteronem, który rośnie po owulacji, tylko przy braku ciąży później spada…

To ju będzie 13 dpo więc testowanie idealne[emoji41]
Mnie czeka testowanie w walentynki [emoji23]
Ja dzisiaj 4 dc wiec jeszcze do testowania daleko 🤭
wrzucam mema dla wszystkich nas starających się „ku przestrodze” 😂

Załączniki

• A4014DE7-12DB-4A02-9507-2ADD4A4F435D.jpeg
    A4014DE7-12DB-4A02-9507-2ADD4A4F435D.jpeg
    79,7 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry