reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej, to jest mój 19dc. Okres mam jakoś 26-28 dc. Wiec jeszcze kilka dni i mogę testować. Trochę się stresuje czy się udało . Dużo czytałam na forum postów i dlatego postanowiłam dołączyć. A ty? Długo się juz starasz?
O to już wkrótce, trzymam kciuki :) ja nie liczę, rok temu byłam już w ciąży, a od czasu poronienia jest raczej w kratkę. Ten miesiąc jakoś więcej mam motywacji więc może coś z tego wyjdzie. Jeszcze jestem przed owu, ale już mam ochotę testować :D

reklama
Hej Staraczki 💪🏼 Nie było mnie tu chwilę, bo tak jak pisałam wcześniej po leczeniu hormonalnym torbieli (Prolutex oraz Luteina) zatrzymał mi się okres. Według wyliczeń Pana Doktora miałam go dostać w zeszłą sobotę…. A tu ani widu ani słychu. Napisałam do niego, kazał cierpliwie czekać na okres. Mam nadzieję, że zaraz nadejdzie bo seks jest super, wiadomo, ale fajniej by było uprawiać go mając nadzieję, że to droga do celu. Trochę zaczęłam się frustrować i nie pomagają wpisy, tylu odpuść, zluzuj głowę, to tak nie działa. Przez niespełna 2 lata miałam wiele momentów luzu, nie przyniosły upragnionych 2 kresek. Trzymam za Was wszystkie jak zawsze kciuki i ściskam.

Właśnie Dobrze ze to napisalas🤣 moj jezor teraz szczypie w cholere ale środek cały zjedzony o dziwo miękkie niż dotąd jadlam... a słodki ze dawno takiego nie jadlam. Biegnijcie do biedronki biegusiem. Sama słodycz... bym ojeb*la całego ale ten jęzor...🤣🤣🤣🙈
Ponoć ananas jest słodki gdy górne liście wyciąga się bez użycia siły ale też nie mogą same z niego wylatywać bo wtedy najprawdopodobniej jest zgniły😁

Ja to samo! Nie mam zbytnio doświadczenia z dziećmi bo nigdy mnie nie otaczały. I mam wrażenie że chyba jako jedyna (których obserwuję) totalnieee nie umiem rozmawiać z dziećmi, nie do końca umiem się z nimi bawić, szybko mnie męczą i noo zachowuję się jak wobec osób dorosłych 😂 a z tym też mi średnio idzie bo jestem bardzo introwertyczką i osobą wysoko wrażliwą, więc zwykle po prostu się nie odzywam :D Też mam obawy jak to będzie, ale wszyscy mówią że z własnym to jest inaczej :)Jako matka przebywając większość czasu ze swoim dzieckiem będziesz wiedziała czego aktualnie potrzebuje jakie zabawy go cieszą a jakie nudzą. Nie znasz obcych dzieci tak jak będziesz znała swoje.

Śniło mi się dzisiaj, że odebraliśmy wyniki badań nasienia, a tam zamiast normalnie opisanych parametrów i wyników liczbowych było coś w stylu "analiza nr 2: kolor niebieski. Analiza nr 3: kolor zielony" i obok podane jaki kolor powinien być gdyby było w normie. Oczywiście sen kończy się karczemną awanturą, że polazl gdzieś do jakiegoś podziemia i nawet nie sprawdził według jakich norm badają. Chyba za bardzo się przejmuję tym wynikiem :D

Ponoć ananas jest słodki gdy górne liście wyciąga się bez użycia siły ale też nie mogą same z niego wylatywać bo wtedy najprawdopodobniej jest zgniły😁
Faktycznie mój przy wyciąganiu zakupów pociągnął za liść i wyszedl beż problemów. Wiedziałam że jakoś się sprawdza ananasa czy jest słodki ale zupełnie wyleciało z glowy🤪🤪

Cześć dziewczyny! My już pobawione i wczoraj jeszcze siedzieliśmy z rodzinką, a dziś do roboty 🤣 Za to w środę urodziny mojej córy (już 13-ste, ale ten czas leci) i zaczyna się abstynencja męża przed badankiem 🤣

Dzień dobry [emoji28]
Dobrze, że ten maraton weekendowy się skończył [emoji23] z rozpędu jeszcze nie wyszłam spod kołdry [emoji85]
Ktoś kiedyś testuje?

reklama
Do góry