reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja mam tez tak @ 1 jak jest regularnie ale teraz przeskoczyl mi na 29.01 a kalendarzy wyliczyl mi średnią na 25.01. Więc czekam nie czekając na prawdę.
Przyszly mi własnie testy testnow i zrobilam teraz, 🙈🙈🙈
Oczywiście wskazał co wskazał a ja wytezam wzrok i sobie mówię, ze juz tam cos wychodzi 🤣🤣🤣 blagam niech ktos mnie uspi do 25 co najmniej a najlepiej obudzi 1.02...
to mamy podobne cykle mi kalendarz pokazuje 30.01 … wczorajsza wizyta u gin rozwiała moje złudne nadzieje i nie testuje w tym miesiącu 😞

reklama
No to że są pecherzyki w jajniku to naturalne 😅 ale mówiła coś o wielkości? Mniej więcej? 5mm? 10?
co ty nic . Jej słowa to w każdym jajniku widzi Pani drobne pecherzyki wiec owulacji nie było nawet cialka Żółtego nie ma. A przed badaniem jak jej mowila ze testy owu miałam pozytywne w niedziele i ze był skok temp w pon to mówi ze to co Pani się martwi owulacja była . A podczas badania mówi Ze nie było owu

co ty nic . Jej słowa to w każdym jajniku widzi Pani drobne pecherzyki wiec owulacji nie było nawet cialka Żółtego nie ma. A przed badaniem jak jej mowila ze testy owu miałam pozytywne w niedziele i ze był skok temp w pon to mówi ze to co Pani się martwi owulacja była . A podczas badania mówi Ze nie było owu
No jeśli nie widziała cialka żółtego to owulacji nie było, ale już różne cuda wianki tu były. Są lekarze którzy totalnie nie umieją w usg.
Pokaż wykres temperatur.

No jeśli nie widziała cialka żółtego to owulacji nie było, ale już różne cuda wianki tu były. Są lekarze którzy totalnie nie umieją w usg.
Pokaż wykres temperatur.
prosze

Załączniki

• IMG_2147.jpg
    IMG_2147.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry