reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja mam tez tak @ 1 jak jest regularnie ale teraz przeskoczyl mi na 29.01 a kalendarzy wyliczyl mi średnią na 25.01. Więc czekam nie czekając na prawdę.
Przyszly mi własnie testy testnow i zrobilam teraz, 🙈🙈🙈
Oczywiście wskazał co wskazał a ja wytezam wzrok i sobie mówię, ze juz tam cos wychodzi 🤣🤣🤣 blagam niech ktos mnie uspi do 25 co najmniej a najlepiej obudzi 1.02...
to mamy podobne cykle mi kalendarz pokazuje 30.01 … wczorajsza wizyta u gin rozwiała moje złudne nadzieje i nie testuje w tym miesiącu 😞

reklama
No to że są pecherzyki w jajniku to naturalne 😅 ale mówiła coś o wielkości? Mniej więcej? 5mm? 10?
co ty nic . Jej słowa to w każdym jajniku widzi Pani drobne pecherzyki wiec owulacji nie było nawet cialka Żółtego nie ma. A przed badaniem jak jej mowila ze testy owu miałam pozytywne w niedziele i ze był skok temp w pon to mówi ze to co Pani się martwi owulacja była . A podczas badania mówi Ze nie było owu

co ty nic . Jej słowa to w każdym jajniku widzi Pani drobne pecherzyki wiec owulacji nie było nawet cialka Żółtego nie ma. A przed badaniem jak jej mowila ze testy owu miałam pozytywne w niedziele i ze był skok temp w pon to mówi ze to co Pani się martwi owulacja była . A podczas badania mówi Ze nie było owu
No jeśli nie widziała cialka żółtego to owulacji nie było, ale już różne cuda wianki tu były. Są lekarze którzy totalnie nie umieją w usg.
Pokaż wykres temperatur.

No jeśli nie widziała cialka żółtego to owulacji nie było, ale już różne cuda wianki tu były. Są lekarze którzy totalnie nie umieją w usg.
Pokaż wykres temperatur.
prosze

Załączniki

• IMG_2147.jpg
    IMG_2147.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry