reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny (i Ty @Zazuu - O Wielka Świątynio Wiedzy!) zaposiadacie może takie bardziej konkretne niż ogólno-internetowe dane na ile dni przed owulacją najwcześniej pojawia się śluz płodny?

reklama
Dziewczyny (i Ty @Zazuu - O Wielka Świątynio Wiedzy!) zaposiadacie może takie bardziej konkretne niż ogólno-internetowe dane na ile dni przed owulacją najwcześniej pojawia się śluz płodny?

Myśle, ze nie na wytycznych typu „śluz płodny pojawia się 3 dni przed owulacja” [emoji16]

Nie było widać zarodka, lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną i dał mi skierowanie do szpitala 😭
Czy może być tak że nie widać jeszcze ciąży? Ja jestem załamana. Zrobiłam jeszcze dwa testy i wszystkie pozytywne.
To zależy który to potencjalnie tydzień, jaką miałaś betę? Chociaż chyba nie zdążyłaś zrobić? Spokojnie, podejrzenie to jeszcze nie pewność, staraj się na razie tak o tym myśleć.

Nie było widać zarodka, lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną i dał mi skierowanie do szpitala 😭
Czy może być tak że nie widać jeszcze ciąży? Ja jestem załamana. Zrobiłam jeszcze dwa testy i wszystkie pozytywne.
Ja niestety nie znam się na tyle, żeby udzielić ci jakiejkolwiek odpowiedzi, ale całym serduchem jestem z tobą i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

A dlaczego lekarz chce zobaczyć ZARODEK 16 czy 17 dni po owulacji?
Co to za durny cep?!
Widać było gdziekolwiek pęcherzyk albo krwawienie do otrzewnej?
Przede wszystkim zbadaj bete I zobacz jej wynik. Jeśli jest poniżej 1000 to tylko wróżbita Maciej by coś zobaczył na usg.
Wrrrrr....
Zamknijcie mnie w jednym pokoju z tymi pseudo doktorkami.
Krwawisz nadal? Masz jakieś bóle?
Nie było widać zarodka, lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną i dał mi skierowanie do szpitala [emoji24]

Śmiem twierdzić, że to byłyby by statystki w stylu "jak ktoś Cię bije codziennie, a mnie nigdy to statystycznie jesteśmy bite co dwa dni" [emoji28]
(przepraszam za taki chooyowy przykład, ale nic mądrzejszego nie wymyśliłam [emoji85])
Ja sama mam co miesiąc inaczej, a obserwuję się dość wnikliwie.
Jedyne co u mnie jest w miarę powtarzalne to to, że w samą owulacje praktycznie nie mam śluzu [emoji23]

reklama
Do góry