reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

@CzarnaOlcha nie zbesztam cię.
Posłuchaj mojej opowieści.
W 202p roku byłam w ciąży razem ze szwagierką ona poroniła pierwsza ja dwa tygodnie późnej. Powiedziała mi wtedy że dobrze że i ja poroniłam bo nie mogła by patrzeć na mojej dziecko.

W 2021 też razem byłyśmy w ciąży i ona do mnie w 8 tc dzwoni i mówi " jestem w 8tc nam się udało a Wam?" Wtedy też byłam w 8 tc ale nie powiedziałam że jestem w ciąży ja znów poroniłam ona urodziła w grudniu córkę nie życzyłam jej tego samego.
Ale jest poczucie cholernej niesprawiedliwości że ona taka wredna menda ma zdrowie dziecko a my przez wadę genetyczną straciliśmy syna.

Jprdl, jaki poziom skur*ysyństwa został tu przekroczony 🤬

reklama
Przeglądałam sobie właśnie kalendarz i jak następny cykl wróci do normy, to muszę starego uprzedzić, że na Walentyki bzykania nie będzie, bo to będzie akurat drugi dzień @ 😂
0B23C5B6-25E3-46A1-B03F-FC0B91930DEA.png

Za to ja w walentynki mam owu więc nie ma wyjścia 🙃🙃🙃 trzeba będzie świętować 😂

Wszystkim pozytywnym składam gratulacje! ❤️❤️❤️

U mnie dziś 8 dc. Robię testy owu, już powoli coś zaczyna się pokazywać, jem też tego ananasa 🤠, wiesiołka, inofem, fembion… 12 i 15 dnia cyklu jestem zapisana na monitoring i mam już wykupiony duphaston jak tylko wyczaję, że owu była…. już nie wiem co jeszcze dołożyć żeby się udało …🙃

To ja kompletnie nie wiem jakiej długości cyklu się spodziewać,26go mam gina i albo bedę 2 dni po owu albo przed 😅
Screenshot_20220112-180345_Samsung Health.jpg

reklama
Raz zbadałam razem z progiem.
Miałam 202 ale nie wiem czy to dobrze czy źle [emoji23]
Podobno 200 x liczba pęcherzyków w owu jest ok. Więc jak miałaś jeden pecherzyk to 200 jest gites. Ale to w okolicach owulacji. Jak z progiem badałas to może 7dpo?
To ja kompletnie nie wiem jakiej długości cyklu się spodziewać,26go mam gina i albo bedę 2 dni po owu albo przed 😅Zobacz załącznik 1357295
Raczej masz regularne cykle oprócz tego 89 dni ;P

Do góry