reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

@CzarnaOlcha nie zbesztam cię.
Posłuchaj mojej opowieści.
W 202p roku byłam w ciąży razem ze szwagierką ona poroniła pierwsza ja dwa tygodnie późnej. Powiedziała mi wtedy że dobrze że i ja poroniłam bo nie mogła by patrzeć na mojej dziecko.

W 2021 też razem byłyśmy w ciąży i ona do mnie w 8 tc dzwoni i mówi " jestem w 8tc nam się udało a Wam?" Wtedy też byłam w 8 tc ale nie powiedziałam że jestem w ciąży ja znów poroniłam ona urodziła w grudniu córkę nie życzyłam jej tego samego.
Ale jest poczucie cholernej niesprawiedliwości że ona taka wredna menda ma zdrowie dziecko a my przez wadę genetyczną straciliśmy syna.

Jprdl, jaki poziom skur*ysyństwa został tu przekroczony 🤬

reklama
Przeglądałam sobie właśnie kalendarz i jak następny cykl wróci do normy, to muszę starego uprzedzić, że na Walentyki bzykania nie będzie, bo to będzie akurat drugi dzień @ 😂
0B23C5B6-25E3-46A1-B03F-FC0B91930DEA.png

Za to ja w walentynki mam owu więc nie ma wyjścia 🙃🙃🙃 trzeba będzie świętować 😂

Wszystkim pozytywnym składam gratulacje! ❤️❤️❤️

U mnie dziś 8 dc. Robię testy owu, już powoli coś zaczyna się pokazywać, jem też tego ananasa 🤠, wiesiołka, inofem, fembion… 12 i 15 dnia cyklu jestem zapisana na monitoring i mam już wykupiony duphaston jak tylko wyczaję, że owu była…. już nie wiem co jeszcze dołożyć żeby się udało …🙃

To ja kompletnie nie wiem jakiej długości cyklu się spodziewać,26go mam gina i albo bedę 2 dni po owu albo przed 😅
Screenshot_20220112-180345_Samsung Health.jpg

reklama
Raz zbadałam razem z progiem.
Miałam 202 ale nie wiem czy to dobrze czy źle [emoji23]
Podobno 200 x liczba pęcherzyków w owu jest ok. Więc jak miałaś jeden pecherzyk to 200 jest gites. Ale to w okolicach owulacji. Jak z progiem badałas to może 7dpo?
To ja kompletnie nie wiem jakiej długości cyklu się spodziewać,26go mam gina i albo bedę 2 dni po owu albo przed 😅Zobacz załącznik 1357295
Raczej masz regularne cykle oprócz tego 89 dni ;P

Do góry