reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej, mam 31 lat. 3 lata staramy się o dziecko. Męża nasienie ok, ze mną niby też jest ok. Mialam histeroskopie bo jakieś polipy. Drożność jajowodów. Prolaktyna minimalnie podwyższona. Nigdy nie udało mi się zająć w ciążę. Stymulacja owulacji. Progesteron i nic. Od października nie chodziłam do lekarza, odpuściliśmy.w grudniu spóźniała mi się miesiączka. Test negatywny. Piersi strasznie bolały. Po paru dniach zrobiłam test i pozytywny. Blada krecha, kolejny to samo itd... 23.12 robiłam betę. Pokazało ciążę. 27 byłam u lekarza. Lekarz potwierdzil ale bardzo wczesna. Kazal przyjść za 2 tygodnie. 29 beta zaczęła spadać. Samoistne poronienie. Byłam prawie 2 tygg na L4. 3.01 się zaczęło. Krwawienie, skrzepy. Silny ból. Minęło. Byłam na kontroli. Wszystko się oczyścilo. Mam zielone światło. Możemy działać dalej. Także dziewczyny musi na się udać ❤️

Hej, mam 31 lat. 3 lata staramy się o dziecko. Męża nasienie ok, ze mną niby też jest ok. Mialam histeroskopie bo jakieś polipy. Drożność jajowodów. Prolaktyna minimalnie podwyższona. Nigdy nie udało mi się zająć w ciążę. Stymulacja owulacji. Progesteron i nic. Od października nie chodziłam do lekarza, odpuściliśmy.w grudniu spóźniała mi się miesiączka. Test negatywny. Piersi strasznie bolały. Po paru dniach zrobiłam test i pozytywny. Blada krecha, kolejny to samo itd... 23.12 robiłam betę. Pokazało ciążę. 27 byłam u lekarza. Lekarz potwierdzil ale bardzo wczesna. Kazal przyjść za 2 tygodnie. 29 beta zaczęła spadać. Samoistne poronienie. Byłam prawie 2 tygg na L4. 3.01 się zaczęło. Krwawienie, skrzepy. Silny ból. Minęło. Byłam na kontroli. Wszystko się oczyścilo. Mam zielone światło. Możemy działać dalej. Także dziewczyny musi na się udać ❤️
Hejo! Przykro mi, ze przez to przechodziłaś. Trzymam kciuki za Ciebie i rozgość sie, oby nie na dlugo :)

Owszem :) Spostrzegawcza jesteś :) Była mowa żeby ustawić avatary to będzie łatwiej się kojarzyć, no i stwierdziłam że racja, lepiej kojarzę dziewczyny że zdjęciami :)
Bardzo klimatyczny, dlatego przyuważylam 😉

Stwierdzam ze kobieta starająca się o ciążę to jednak dziwaczne stworzenie.
u mnie dopiero 2dpo, a już jak co cykl ostatnio myśle, analizuję, kombinuje, wyliczam dni do testu. Na objawy aż tak nie patrzę bo poza zanikajacym sluzem płodnym i ciagnieciem w dole brzucha doslownie dzien przed @ to nie mam jakis wybitnych objawow PMS, ktore czuc juz na kilka dni przed.
Zwykle wlasnie ten bol brzucha na dole i lekkie rozdrażnienie doslownie na dzien przed krwawieniem.
Może u mnie za krotkie cykle żeby bylo gdzie to wszystko pomieścic czasowo 😜

A tak w ogóle dzien dobry i milego dnia! 😗

Dziewczyny dlaczego moja temperatura tak dziwnie skacze ??jeden dzień jest 36,9 i później spada na 3 dni na 36.6 i później znowu wzrasta na jeden dzien

Załączniki

• IMG_2130.jpg
    IMG_2130.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry