reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
ja dzisiaj rano zrobiłam test 2 dni do okresu i niestety zobaczyłam biel 🤦‍♀️test był o czulosci 25 ale raczej jakby była ciąża to by był chociaż cień kreski a tu śnieg
Mnie kusiło żeby zrobić test w pracy. Kupiłam o czułości 10, ale wolę poczekać do jutra rana. Mimo to mam przeczucie że się nici z tego.
Ja już w domu testów nie trzymamy bo zawszę mnie kusiło żeby robić wcześniej

Mnie kusiło żeby zrobić test w pracy. Kupiłam o czułości 10, ale wolę poczekać do jutra rana. Mimo to mam przeczucie że się nici z tego.
Ja już w domu testów nie trzymamy bo zawszę mnie kusiło żeby robić wcześniej
ja życzyłam już wszystkie jakie miałam wiec czekam 2 dni do @ jak się spóźni to wtedy kupie ten o czulosci 10 i zrobie . Chociaż już i 25 by wyszedł rano jakby była ciąża

Ja mam taki zestaw dla siebie :) dziś 3 dzień stymulacji ( 2 tabletki aromka dziennie). 4 DC i już czuję, że jajniki działają, ale @ trwa w najlepsze.

Załączniki

• IMG_20211223_175024.jpg
    IMG_20211223_175024.jpg
    127,1 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Ja to mam takie przeczucie, ze jak będę tak czekać na ten dzień testowania bo zawsze będzie ta jedna kreska i ze te kreski pojawiają się dopiero wtedy, kiedy nie będę się tego spodziewać xd ale nie wiem, czy zawsze tak jest.

Do góry