reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
To już możesz o każdej porze testować 😃 Zazdroszczę wytrwałości bo ja to już bym testowała od zeszłej środy 🤣
Ja pewnie też, tylko że w tym cyklu jeszcze chciałam poczekać z ciążą i zabezpieczaliśmy się tak długo jak to było konieczne. W zeszłym tygodniu nas poniosło, ale uznałam, że w pt okres to już nie będę robić cyrku z gumkami. Także ten test dzisiaj to bardziej z ciekawości o co chodzi :)

Ja pewnie też, tylko że w tym cyklu jeszcze chciałam poczekać z ciążą i zabezpieczaliśmy się tak długo jak to było konieczne. W zeszłym tygodniu nas poniosło, ale uznałam, że w pt okres to już nie będę robić cyrku z gumkami. Także ten test dzisiaj to bardziej z ciekawości o co chodzi :)
Mogła Ci się owulacja przesunąć to ani @ nie będzie ani test jeszcze nie wyjdzie 🙃

Wymiotowałam cała noc i dzisiaj mam biegunkę a mój mąż mi się przyznał właśnie, ze pomyślał, ze to może ciąża. A ja się po prostu strułam. Jestem jeszcze przed terminem miesiączki.

U mnie w pracy przed świetami i w czasie świat duza cześć załogi miała jelitowke [emoji6] coś chyba krąży w powietrzu.

to my razem ten sam dzień @😄kiedy miałaś owulacje ??
17go +/- 1 dzien :)
Ale to mój pierwszy cykl z luteiną i nie wiem czy miesiączkę dostanę od razu po odstawieniu, czy będę musiała poczekać. Mam brać 1 tabl 2 razy dziennie przez 10 dni od szczyt temp. +3 dni. Wolałabym konkretnie mieć napisane od którego dnia cyklu, a nie od szczytu bo u mnie słabo wychodzi to mierzenie temperatury :/ Albo wstaję w nocy, albo za późno zmierzę... Często tego szczytu nie wyłapuję, bardziej szczyt LH testami paskowymi.
Myślicie, że pozytywny test LH można traktowac jak szczyt temperatury, w sensie to się pokrywa?

reklama
U mnie w pracy przed świetami i w czasie świat duza cześć załogi miała jelitowke [emoji6] coś chyba krąży w powietrzu.
Tak tak właśnie kilka osób mi mówiło, ze tez słyszeli o takich dolegliwościach. A koleżanka, ze od razu ciąża, bratowa, ze ciąża. Jakby już nie było innych schorzeń. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Do góry