C
Chemik97
Gość
W zeszły piątek xD ale przez święta nie miałam czasu o tym myślećPowodzenia
A kiedy okres Ci wypada?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W zeszły piątek xD ale przez święta nie miałam czasu o tym myślećPowodzenia
A kiedy okres Ci wypada?
To już możesz o każdej porze testować Zazdroszczę wytrwałości bo ja to już bym testowała od zeszłej środyW zeszły piątek xD ale przez święta nie miałam czasu o tym myśleć
Ja pewnie też, tylko że w tym cyklu jeszcze chciałam poczekać z ciążą i zabezpieczaliśmy się tak długo jak to było konieczne. W zeszłym tygodniu nas poniosło, ale uznałam, że w pt okres to już nie będę robić cyrku z gumkami. Także ten test dzisiaj to bardziej z ciekawości o co chodziTo już możesz o każdej porze testować Zazdroszczę wytrwałości bo ja to już bym testowała od zeszłej środy
Mogła Ci się owulacja przesunąć to ani @ nie będzie ani test jeszcze nie wyjdzieJa pewnie też, tylko że w tym cyklu jeszcze chciałam poczekać z ciążą i zabezpieczaliśmy się tak długo jak to było konieczne. W zeszłym tygodniu nas poniosło, ale uznałam, że w pt okres to już nie będę robić cyrku z gumkami. Także ten test dzisiaj to bardziej z ciekawości o co chodzi
Nie przesunęła się, nie aż tyle. Mam nadzieję, że sprawa się dzisiaj rozwiążeMogła Ci się owulacja przesunąć to ani @ nie będzie ani test jeszcze nie wyjdzie
to my razem ten sam dzień @kiedy miałaś owulacje ??U mnie taka sama sytuacja, 2 dni do miesiączki i na teście nawet cienia cienia. Nastawiamy się bojowo na styczeń!
Wymiotowałam cała noc i dzisiaj mam biegunkę a mój mąż mi się przyznał właśnie, ze pomyślał, ze to może ciąża. A ja się po prostu strułam. Jestem jeszcze przed terminem miesiączki.
17go +/- 1 dziento my razem ten sam dzień @kiedy miałaś owulacje ??
Tak tak właśnie kilka osób mi mówiło, ze tez słyszeli o takich dolegliwościach. A koleżanka, ze od razu ciąża, bratowa, ze ciąża. Jakby już nie było innych schorzeń.U mnie w pracy przed świetami i w czasie świat duza cześć załogi miała jelitowke [emoji6] coś chyba krąży w powietrzu.