U
użytkowniczka Co
Gość
Trzymam kciukiCześć dziewczyny.
Miłego dnia.
Dziś kupuję test ciążowy bo jutro dzień testowania
Mam jednak przeczucie że zobaczę tylko biel vizira
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiCześć dziewczyny.
Miłego dnia.
Dziś kupuję test ciążowy bo jutro dzień testowania
Mam jednak przeczucie że zobaczę tylko biel vizira
Ja już mam całą szafkę supli i leków... ;(trza kupić mastodynon podobno zwiększa płodność
Mnie kusiło żeby zrobić test w pracy. Kupiłam o czułości 10, ale wolę poczekać do jutra rana. Mimo to mam przeczucie że się nici z tego.ja dzisiaj rano zrobiłam test 2 dni do okresu i niestety zobaczyłam biel test był o czulosci 25 ale raczej jakby była ciąża to by był chociaż cień kreski a tu śnieg
Ja jem ovarin już pół roku i dupa, znajome zachodziły po pierwszym opakowaniu a ja jestem wyjątkiem od reguły teraz chyba odstawieniu wszystko i zostaje tylko przy kwasie foliowymJa już mam całą szafkę supli i leków... ;(
ja życzyłam już wszystkie jakie miałam wiec czekam 2 dni do @ jak się spóźni to wtedy kupie ten o czulosci 10 i zrobie . Chociaż już i 25 by wyszedł rano jakby była ciążaMnie kusiło żeby zrobić test w pracy. Kupiłam o czułości 10, ale wolę poczekać do jutra rana. Mimo to mam przeczucie że się nici z tego.
Ja już w domu testów nie trzymamy bo zawszę mnie kusiło żeby robić wcześniej
to trzymam kciuki za dwie krechyMnie kusiło żeby zrobić test w pracy. Kupiłam o czułości 10, ale wolę poczekać do jutra rana. Mimo to mam przeczucie że się nici z tego.
Ja już w domu testów nie trzymamy bo zawszę mnie kusiło żeby robić wcześniej
a ten aromek to co to za tabsy ??Ja mam taki zestaw dla siebie dziś 3 dzień stymulacji ( 2 tabletki aromka dziennie). 4 DC i już czuję, że jajniki działają, ale @ trwa w najlepsze.
Stymulacja owulacjia ten aromek to co to za tabsy ??