reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
ja dzisiaj rano zrobiłam test 2 dni do okresu i niestety zobaczyłam biel 🤦‍♀️test był o czulosci 25 ale raczej jakby była ciąża to by był chociaż cień kreski a tu śnieg
Mnie kusiło żeby zrobić test w pracy. Kupiłam o czułości 10, ale wolę poczekać do jutra rana. Mimo to mam przeczucie że się nici z tego.
Ja już w domu testów nie trzymamy bo zawszę mnie kusiło żeby robić wcześniej

Mnie kusiło żeby zrobić test w pracy. Kupiłam o czułości 10, ale wolę poczekać do jutra rana. Mimo to mam przeczucie że się nici z tego.
Ja już w domu testów nie trzymamy bo zawszę mnie kusiło żeby robić wcześniej
ja życzyłam już wszystkie jakie miałam wiec czekam 2 dni do @ jak się spóźni to wtedy kupie ten o czulosci 10 i zrobie . Chociaż już i 25 by wyszedł rano jakby była ciąża

Ja mam taki zestaw dla siebie :) dziś 3 dzień stymulacji ( 2 tabletki aromka dziennie). 4 DC i już czuję, że jajniki działają, ale @ trwa w najlepsze.

Załączniki

• IMG_20211223_175024.jpg
    IMG_20211223_175024.jpg
    127,1 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Ja to mam takie przeczucie, ze jak będę tak czekać na ten dzień testowania bo zawsze będzie ta jedna kreska i ze te kreski pojawiają się dopiero wtedy, kiedy nie będę się tego spodziewać xd ale nie wiem, czy zawsze tak jest.

Do góry