reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hej dziewczyny, u mamyginekolog na insta jest dostępny live z wczoraj z lekarzem od niepłodności oraz dietetykiem. Bardzo ciekawa rozmowa. Dużo mówią o diecie podczas starań. Może komuś się przyda :-)
Przesłuchalam i stwierdzam ze chętnie oddam 10kg, za darmo, ktoś chętny? 🤣🤣🐷

reklama
Czesc😊 dolacze i ja..w tym roku jedna ciąża po hsg poronienie zatrzymane w 9tyg łyżeczkowanie w maju potem były jakieś próby ale bez skutku i w końcu reset dla zdrowia psychicznego..planujemy od stycznia wrócić do akcji póki co zaczęłam znowu suplementację kw foliowego😊

Czesc😊 dolacze i ja..w tym roku jedna ciąża po hsg poronienie zatrzymane w 9tyg łyżeczkowanie w maju potem były jakieś próby ale bez skutku i w końcu reset dla zdrowia psychicznego..planujemy od stycznia wrócić do akcji póki co zaczęłam znowu suplementację kw foliowego😊
Polecam metylowany kwas foliowy, trochę droższy od zwykłego ale warto 😁

Przesłuchalam i stwierdzam ze chętnie oddam 10kg, za darmo, ktoś chętny? 🤣🤣🐷
Ja oddam 5kg z checią jakby ktoś zbierał 😁 Choć u mnie było tak że startowalam z nadwaga i w obydwóch ciazach nic nie przytyłam a po porodzie jak wróciłam do domu to od razu -10kg na wadze 😁 Więc ciążę działają na mnie odchudzajaco. Jak to się sprawdzi w kolejnej to będę mieć po porodzie wagę w normie wkoncu 😁 I absolutnie się nie odchudzalam w ciąży, ograniczyłam tylko cukier i piłam więcej wody niż zwykle. Tak to apetyt dopisywal. Dzieci na 3.5 i 4kg urodzilam 😁

Hej dziewczyny! Miłego dnia!
Co u Was? Jak samopoczucie?
U mnie dziś 4dc, jutro ide na podstawowe badania, w piatek biocenoza przed drożnością. Trzymajcie kciuki!
Ja dzisiaj 2dc. Samopoczucie już lepsze ale wczoraj była trochę załamka. W środę idę na badania, zobaczymy co wyjdzie.
Tobie również miłego dnia :)

Ja dzisiaj 13dc, wczoraj pik wiec owulka dzis lub jutro, ostatnia szansa w tym roku 🤷🏽‍♀️
Ja oczywiście nie czuje nic w trakcie owulacji, zdnago kłucia, bólu, nic, więc działamy na oślep 😁 w czwartek ide do lekarza, może potwiedzi mi chociaz ze owulacja była

Cześć wszystkim. Dołączam i ja do was. Mam 27 lat, córkę 3 latka, teraz zaczęliśmy starania o drugie dziecko. O pierwsze staraliśmy się ponad 2 lata ( mąż miał małą ilość plemników) więc podejrzewam że teraz też łatwo nie pójdzie. Dziś 18 dzień cyklu.

reklama
Do góry