reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej dziewczyny, u mamyginekolog na insta jest dostępny live z wczoraj z lekarzem od niepłodności oraz dietetykiem. Bardzo ciekawa rozmowa. Dużo mówią o diecie podczas starań. Może komuś się przyda :-)
Przesłuchalam i stwierdzam ze chętnie oddam 10kg, za darmo, ktoś chętny? 🤣🤣🐷

reklama
Czesc😊 dolacze i ja..w tym roku jedna ciąża po hsg poronienie zatrzymane w 9tyg łyżeczkowanie w maju potem były jakieś próby ale bez skutku i w końcu reset dla zdrowia psychicznego..planujemy od stycznia wrócić do akcji póki co zaczęłam znowu suplementację kw foliowego😊

Czesc😊 dolacze i ja..w tym roku jedna ciąża po hsg poronienie zatrzymane w 9tyg łyżeczkowanie w maju potem były jakieś próby ale bez skutku i w końcu reset dla zdrowia psychicznego..planujemy od stycznia wrócić do akcji póki co zaczęłam znowu suplementację kw foliowego😊
Polecam metylowany kwas foliowy, trochę droższy od zwykłego ale warto 😁

Przesłuchalam i stwierdzam ze chętnie oddam 10kg, za darmo, ktoś chętny? 🤣🤣🐷
Ja oddam 5kg z checią jakby ktoś zbierał 😁 Choć u mnie było tak że startowalam z nadwaga i w obydwóch ciazach nic nie przytyłam a po porodzie jak wróciłam do domu to od razu -10kg na wadze 😁 Więc ciążę działają na mnie odchudzajaco. Jak to się sprawdzi w kolejnej to będę mieć po porodzie wagę w normie wkoncu 😁 I absolutnie się nie odchudzalam w ciąży, ograniczyłam tylko cukier i piłam więcej wody niż zwykle. Tak to apetyt dopisywal. Dzieci na 3.5 i 4kg urodzilam 😁

Hej dziewczyny! Miłego dnia!
Co u Was? Jak samopoczucie?
U mnie dziś 4dc, jutro ide na podstawowe badania, w piatek biocenoza przed drożnością. Trzymajcie kciuki!
Ja dzisiaj 2dc. Samopoczucie już lepsze ale wczoraj była trochę załamka. W środę idę na badania, zobaczymy co wyjdzie.
Tobie również miłego dnia :)

Ja dzisiaj 13dc, wczoraj pik wiec owulka dzis lub jutro, ostatnia szansa w tym roku 🤷🏽‍♀️
Ja oczywiście nie czuje nic w trakcie owulacji, zdnago kłucia, bólu, nic, więc działamy na oślep 😁 w czwartek ide do lekarza, może potwiedzi mi chociaz ze owulacja była

Cześć wszystkim. Dołączam i ja do was. Mam 27 lat, córkę 3 latka, teraz zaczęliśmy starania o drugie dziecko. O pierwsze staraliśmy się ponad 2 lata ( mąż miał małą ilość plemników) więc podejrzewam że teraz też łatwo nie pójdzie. Dziś 18 dzień cyklu.

reklama
Do góry