reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Też właśnie idę na hormony w poniedziałek. Udało mi się uzyskać skierowanie , TSH, prolaktynę, glukozę i insulinę, a LH i FSH doktor powiedziała, że nie ma podstaw, bo mam regularne okresy. Ciekawe..
Ja TSH robię regularnie i mam to pod kontrolą. Dostałam skierowanie na Estradiol, FSH, LH, Prolaktynę i Prolaktynę po obciążeniu MCP. Z jednej strony dobrze jakby wszystko było w normie ale z drugiej już bym wolała, żeby się okazało co jest nie tak, żeby można było jakoś działać. Jakiejś załamki dzisiaj dostałam, głupia myślałam, że to tak szybko pójdzie...

reklama
U mnie z kolei 30dc. Czekam na @. Jeszcze mam jakąś nadzieję ale robiłam testy w 27 i 29dc i były negatywne więc raczej nic z tego. Dostałam skierowanie na jakieś badania hormonalne, ale muszę je zrobić pomiędzy 3, a 5 dc więc czekam.
u mnie niby 13-14 dpo, ale robiłam testy wczoraj i przedwczoraj oba negatywne. Nie wiem czy jest jeszcze szansa, ze może w tym cyklu zobaczę 2 kreski.. jutro zrobię jeszcze jeden test, chyba, ze @ przyjdzie

Ja TSH robię regularnie i mam to pod kontrolą. Dostałam skierowanie na Estradiol, FSH, LH, Prolaktynę i Prolaktynę po obciążeniu MCP. Z jednej strony dobrze jakby wszystko było w normie ale z drugiej już bym wolała, żeby się okazało co jest nie tak, żeby można było jakoś działać. Jakiejś załamki dzisiaj dostałam, głupia myślałam, że to tak szybko pójdzie...
Chyba każda z nas ma takie wrażenie, że się wydawało, że od razu się uda. Ja w pierwszym cyklu starań po owulacji na imprezie już nie piłam drinka, bo napewno jestem w ciąży... ta.

u mnie niby 13-14 dpo, ale robiłam testy wczoraj i przedwczoraj oba negatywne. Nie wiem czy jest jeszcze szansa, ze może w tym cyklu zobaczę 2 kreski.. jutro zrobię jeszcze jeden test, chyba, ze @ przyjdzie
Mi został jeszcze jeden test więc zrobię w niedzielę może. Trzymam kciuki za nas obie :)

Hej
A ja sie zastanawiam co tak cicho na staraczkach a tym czasem nowy watek jest 😜
Moze jestem wyjatkiem ale Ja lubie lewatywę 😁 raz na czas- tak raz na 2 miesiace sama sobie robie(sa gotowe roztwory do kupienia w aptece )
A tak poza tym to mam 37 lat
Staraczką jestem teoretycznie od czerwca 2020.
Za mna laparoskopia oba drożne jajowody
I histeroskopia bez żadnych patologii
Po laparoskopii zdiagnozowano u mnie endometrioze.
Obecnie na lewym jajniku mam torbiel endometrialną pokaznych rozmiarów startowalam z 7x8 cm( teraz jest troche mniejsza poniewaz Lekarz wprowadzil mnie w stan farmakologicznej menopauzy 😁

Ja kiedyś brałam
Dostalam wlasnie zlecenie od 16dc brac no i ok, będę brac, ale oczywiscie przeczytałam jakiś czas temu tu na forum 🙈🙈 ze moze to blokować owulacje jesli występuje po 16dc? Lekarz nie odbiera 😁 ma już weekend 😁 a mi głowa paruje 😁 ktoś coś wie na ten temat?

reklama
Do góry