reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
No to i ja oficjalnie już mogę się z Wami przywitać . Mam 29 lat , staramy się o 1 dziecko , w marcu poronienie w 12 tyg , w czerwcu biochem - moje badania wszystkie dobre . Aktualnie dziś powinnam dostać @ ale test negatywny wiec czekamy aż przyjdzie… :) , to będzie 6 cs .
Hejo, witam i zapraszam :)

Melduję się i ja na nowym wątku ;) lat za chwilę 32, jedna ciąża stracona w kwietniu 2020, od tamtej pory nic. W tym cyklu robię bhcg 23 grudnia :) będę 14 dni po ovitrelle i mam nadzieję, ze wynik będzie pozytywny i nieprzekłamany zastrzykiem 🙈
czy któraś z Was testuje w święta? 🙈🙈

Melduję się i ja na nowym wątku ;) lat za chwilę 32, jedna ciąża stracona w kwietniu 2020, od tamtej pory nic. W tym cyklu robię bhcg 23 grudnia :) będę 14 dni po ovitrelle i mam nadzieję, ze wynik będzie pozytywny i nieprzekłamany zastrzykiem 🙈
Ja mam według kalendarza owulację w wigilię, więc liczę na magię świąt :D

ja jakoś pierwszy/drugi dzień świąt (o ile nic mi się nie poprzestawia) 😂 Więc może magia świąt zadziała 😝
Trochę mam nadzieję, ale po takim czasie też mi cieżko liczyc na cud xD teraz skupiam się na tym, zeby zrobić drożność :) Mam nadzieje, ze biocenoza wyjdzie ok, bo już raz miałam i cośtam mi wyhodowali

Ja testuję w pierwszy dzień świąt 🥰🥰 i licze na świąteczny cud 🥰

Hejka, u mnie okres się rozkręca, więc przyjdzie jutro z zegarkiem w ręku. No cóż, jak to mój mąż powiedział - staramy się dalej. Kolejjny cykl będzie również stymulowany, już z podwoją dawką i zobaczymy co los przyniesie. O tyle fajnie, że na Sylwestra wyjeżdżonym do Zakopanego ;) Wiec trochę odpoczniemy.

reklama
Do góry