reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ale zarabiasz też w euro [emoji23]
No też prawda 😁 ale to nie zmienia faktu że boli taka kwota
Bibi89 a jak się czujesz w tym cyklu? Jest coś inaczej niż w dotychczasowych, nieudanych cyklach? Jakieś bóle, inny śluz czy coś ? :)
W sumie to chyba nic ciekawego, 2 dni przed spodziewaną miesiączką mialam plamienie I ból brzucha jak na okres, bóli teraz nie mam ale plamienie lekkie zostało. Jedyne co to może troszkę więcej śluzu faktycznie.
No i temperatura ale to mój pierwszy cykl mierzenia temperatury wiec tez nie mam porównania.
Również był to mój pierwszy cykl na metforminie i NAC
@Bibi89 dawaj tę betę bo nie wytrzymie
Sama czekam 😁😁😁😁

reklama
No też prawda 😁 ale to nie zmienia faktu że boli taka kwota

W sumie to chyba nic ciekawego, 2 dni przed spodziewaną miesiączką mialam plamienie I ból brzucha jak na okres, bóli teraz nie mam ale plamienie lekkie zostało. Jedyne co to może troszkę więcej śluzu faktycznie.
No i temperatura ale to mój pierwszy cykl mierzenia temperatury wiec tez nie mam porównania.
Również był to mój pierwszy cykl na metforminie i NAC

Sama czekam 😁😁😁😁

A coś mówili kiedy mniej więcej wynik? :D Bo ja też czekam :D

reklama
Nie wiem. Wiecie, że ja jestem raczej słabym pocieszycielem [emoji28]
Generalnie nie jestem też fanem suplementowania czegokolwiek bez zbadania przyrostu.
Kiedy zobaczyłas ten pierwszy cień na teście?
Wczoraj rano, dziś 1 dzień "teoretycznie spóźnionej miesiaczki" lub, jeśli patrzec na wykres temperatury to 1 dzień przed spodziewaną miesiączką

Do góry