reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

A to wogole jest jeszcze jakaś szansa ?
Tak jak na moim przykładzie sam progesteron niestety niewiele powie... Miałam 13,4 ng a ciąża się nie utrzymała 😩 a u Ciebie może być niski prog, a przyrost bety np w normie. Chyba tylko badanie za 48h prawdę Ci powie... I wtedy szybciutko po proga 🤞

reklama
Pokaż wykres. No jeśli pierwszy cień był wczoraj to póki co nie widzę dramatu
Ja pierwsze cień rok temu miałam 9.03 a 11.03 beta 19,50 i do 9 tc ciąża rozwijała się super. Natomiast prog jest średni i albo już spadł i nie ma sensu wtedy go utrzymywać na siłę bo tylko przeciągnie to cały proces, albo dopiero rośnie i jeszcze się rozkręci. Ja bym pewnie zrobiła przyrost i wtedy podjęła decyzję
Wczoraj rano, dziś 1 dzień "teoretycznie spóźnionej miesiaczki" lub, jeśli patrzec na wykres temperatury to 1 dzień przed spodziewaną miesiączką

Ja pierwsze cień rok temu miałam 9.03 a 11.03 beta 19,50 i do 9 tc ciąża rozwijała się super. Natomiast prog jest średni i albo już spadł i nie ma sensu wtedy go utrzymywać na siłę bo tylko przeciągnie to cały proces, albo dopiero rośnie i jeszcze się rozkręci. Ja bym pewnie zrobiła przyrost i wtedy podjęła decyzję
Screenshot_20220321-134817_Flo.jpg

No tak, przyrost zrobie w środę, może spróbuje dzis się jakoś dostać do lekarza, zadzwonię albo może tam pójdę i się zlituja i przyjmą między pacjentkami

Plamię dalej, nie duzo bo tylko podczas wizyt w toalecie ale wciąż na brązowo...

No tak, przyrost zrobie w środę, może spróbuje dzis się jakoś dostać do lekarza, zadzwonię albo może tam pójdę i się zlituja i przyjmą między pacjentkami

Plamię dalej, nie duzo bo tylko podczas wizyt w toalecie ale wciąż na brązowo...
Trzymam kciuki. Myśle ze w środę będzie można coś więcej powiedzieć

Kurde nie wiem ale patrząc na wykres i wyniki ja bym zasuplementowała proga i zrobiła przyrost po 48h..jeśli będzie ok to brałabym dalej i skontaktowała się z lekarzem a jeśli beta była by licha to bym go odstawiła..może 2 dni i nie zbawią a może akurat.. tak ja bym zrobiła noe zdziwię się jak mnie zjebiecie 🙈

Kurde nie wiem ale patrząc na wykres i wyniki ja bym zasuplementowała proga i zrobiła przyrost po 48h..jeśli będzie ok to brałabym dalej i skontaktowała się z lekarzem a jeśli beta była by licha to bym go odstawiła..może 2 dni i nie zbawią a może akurat.. tak ja bym zrobiła noe zdziwię się jak mnie zjebiecie 🙈
Tutaj progesteron jest bez recepty, biję się z myślami bardzo

reklama
Tutaj progesteron jest bez recepty, biję się z myślami bardzo
No właśnie czytałam w poprzednim poście, lekarze są różni i o ile jeden zaleci od razu żeby było ok( a przynajmniej stara sie ogarnąć to na co ma się wpływ czyli np na taki poziom proga) a drugi machnie ręką i powie że trzeba poczekać a potem to my kobity się obwiniamy itd

Do góry