reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

A to wogole jest jeszcze jakaś szansa ?
Tak jak na moim przykładzie sam progesteron niestety niewiele powie... Miałam 13,4 ng a ciąża się nie utrzymała 😩 a u Ciebie może być niski prog, a przyrost bety np w normie. Chyba tylko badanie za 48h prawdę Ci powie... I wtedy szybciutko po proga 🤞

reklama
Pokaż wykres. No jeśli pierwszy cień był wczoraj to póki co nie widzę dramatu
Ja pierwsze cień rok temu miałam 9.03 a 11.03 beta 19,50 i do 9 tc ciąża rozwijała się super. Natomiast prog jest średni i albo już spadł i nie ma sensu wtedy go utrzymywać na siłę bo tylko przeciągnie to cały proces, albo dopiero rośnie i jeszcze się rozkręci. Ja bym pewnie zrobiła przyrost i wtedy podjęła decyzję
Wczoraj rano, dziś 1 dzień "teoretycznie spóźnionej miesiaczki" lub, jeśli patrzec na wykres temperatury to 1 dzień przed spodziewaną miesiączką

Ja pierwsze cień rok temu miałam 9.03 a 11.03 beta 19,50 i do 9 tc ciąża rozwijała się super. Natomiast prog jest średni i albo już spadł i nie ma sensu wtedy go utrzymywać na siłę bo tylko przeciągnie to cały proces, albo dopiero rośnie i jeszcze się rozkręci. Ja bym pewnie zrobiła przyrost i wtedy podjęła decyzję
Screenshot_20220321-134817_Flo.jpg

No tak, przyrost zrobie w środę, może spróbuje dzis się jakoś dostać do lekarza, zadzwonię albo może tam pójdę i się zlituja i przyjmą między pacjentkami

Plamię dalej, nie duzo bo tylko podczas wizyt w toalecie ale wciąż na brązowo...

No tak, przyrost zrobie w środę, może spróbuje dzis się jakoś dostać do lekarza, zadzwonię albo może tam pójdę i się zlituja i przyjmą między pacjentkami

Plamię dalej, nie duzo bo tylko podczas wizyt w toalecie ale wciąż na brązowo...
Trzymam kciuki. Myśle ze w środę będzie można coś więcej powiedzieć

Kurde nie wiem ale patrząc na wykres i wyniki ja bym zasuplementowała proga i zrobiła przyrost po 48h..jeśli będzie ok to brałabym dalej i skontaktowała się z lekarzem a jeśli beta była by licha to bym go odstawiła..może 2 dni i nie zbawią a może akurat.. tak ja bym zrobiła noe zdziwię się jak mnie zjebiecie 🙈

Kurde nie wiem ale patrząc na wykres i wyniki ja bym zasuplementowała proga i zrobiła przyrost po 48h..jeśli będzie ok to brałabym dalej i skontaktowała się z lekarzem a jeśli beta była by licha to bym go odstawiła..może 2 dni i nie zbawią a może akurat.. tak ja bym zrobiła noe zdziwię się jak mnie zjebiecie 🙈
Tutaj progesteron jest bez recepty, biję się z myślami bardzo

reklama
Tutaj progesteron jest bez recepty, biję się z myślami bardzo
No właśnie czytałam w poprzednim poście, lekarze są różni i o ile jeden zaleci od razu żeby było ok( a przynajmniej stara sie ogarnąć to na co ma się wpływ czyli np na taki poziom proga) a drugi machnie ręką i powie że trzeba poczekać a potem to my kobity się obwiniamy itd

Do góry