reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja dziś 9 dzień po ovi ale ba teście jeszcze dobrze widoczny cień. Jutro zbadam bete i się dowiem czy już poszło w cholerne
Podziwiam Was dziewczyny, ze widzicie coś na pinku sikanym, przez to okienko to pierdolca idzie dostać [emoji2962] dopiero jak go rozebrałam to dostrzegłam cień cienia, beta z krwi dzisiaj 1.26mlu/ml wiec coś tam jeszcze ćmi po ovi (9 dzien po zastrzyku).

reklama
Ja to jestem stara wyjadaczka w temacie stymulacji, na wspomaganych cyklach jestem od lipca zeszłego roku czyli to już mój 9 cykl z ovi. Prócz tego biorę aromek, najpierw brałam 1x1 a teraz 2x1. Raz tylko nie pękł mi pecherzyk i zrobiła się torbiel a pozostałe wszystkie cykle z owulką. Jeśli w tym cyklu się nie uda to mamy się skierować do kliniki na iui 🤷🏻‍♀️
Ja się właśnie tego boję, że się nastawię, że w końcu będę miała to owulację, wszystko pęknie a będę się bujać pół roku albo i więcej, bo dalej nic z tego nie będzie 🙄

Ja dziś 9 dzień po ovi ale ba teście jeszcze dobrze widoczny cień. Jutro zbadam bete i się dowiem czy już poszło w cholerne
U mnie takie gufno wczoraj ale widoczne tylko po rozebraniu. Dzisiejszego nawet nie próbowałam uchwycić bo zrobiłabym z siebie wariatkę 🙈 planuję moze we wtorek powtórzyć krew.
ADEC7339-C23F-49D3-A5DC-3E7FA375C52D.jpeg

Ja się właśnie tego boję, że się nastawię, że w końcu będę miała to owulację, wszystko pęknie a będę się bujać pół roku albo i więcej, bo dalej nic z tego nie będzie 🙄
Nie życzę Ci tego, ale niestety taki scenariusz jak widzisz jest możliwy. Ale musisz być dobrej myśli, oby u Ciebie to była tylko ta przeszkoda :)

Nie życzę Ci tego, ale niestety taki scenariusz jak widzisz jest możliwy. Ale musisz być dobrej myśli, oby u Ciebie to była tylko ta przeszkoda :)
Dziękuję, Tobie życzę, żebyś nie musiała robić IUI, tylko żeby krechy byly 😊
Ja już nie robię sobie nadziei na nic, nawet bym się nie cieszyła jakbym miała pozytywny test ciążowy, bo ciążę to jeszcze trzeba donosić 😂

Mojego na zdjęciu z dziś nie widać za bardzo, ale na żywo na luzie było widać. Zobaczymy jutro, oby już ovitrelle spadło do 0[emoji120]
IMG_20220311_082441.jpeg

Dziękuję, Tobie życzę, żebyś nie musiała robić IUI, tylko żeby krechy byly 😊
Ja już nie robię sobie nadziei na nic, nawet bym się nie cieszyła jakbym miała pozytywny test ciążowy, bo ciążę to jeszcze trzeba donosić 😂
Tak, to niestety jest prawda która dociera do nas po kilku/nastu cyklach, ze zajście to tylko połowa sukcesu… 😒

Mojego na zdjęciu z dziś nie widać za bardzo, ale na żywo na luzie było widać. Zobaczymy jutro, oby już ovitrelle spadło do 0[emoji120]Zobacz załącznik 1378313
Ee, ja tam widzę. Jak już swojego rozebrałam to tez było widać ale to okienko plastikowe doprowadza mnie do szaleństwa 😡 sikasz jeszcze jutro przed bhcg? Jak będzie kreska to nie wiem czy jest sens iść z nadzieją na 0,00 😬

Jutro i tak robię różne badania więc bete przy okazji, ale tak pewnie osikam zobaczę przynajmniej jak czułe są te testy [emoji23]
Tak, to niestety jest prawda która dociera do nas po kilku/nastu cyklach, ze zajście to tylko połowa sukcesu… [emoji19]

Ee, ja tam widzę. Jak już swojego rozebrałam to tez było widać ale to okienko plastikowe doprowadza mnie do szaleństwa [emoji35] sikasz jeszcze jutro przed bhcg? Jak będzie kreska to nie wiem czy jest sens iść z nadzieją na 0,00 [emoji51]

reklama
Do góry