reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Mojego na zdjęciu z dziś nie widać za bardzo, ale na żywo na luzie było widać. Zobaczymy jutro, oby już ovitrelle spadło do 0[emoji120]Zobacz załącznik 1378313

A w sumie jak to z tym jest?
Ovitrelle powinno zawsze spaść do 0, a potem jak jest ciąża to znowu skoczyć? Czy może być tak że nie spadnie tylko od razu będzie rosło coraz większe?

Dalej pinki strumieniowe mój faworyt. Ja po prostu je od razu rozbieram bo też nienawidzę tej szybki, ale są dla mnie niezawodne. Dziś wyrzucałam jakiś zagubiony testeo z poprzedniego cyklu i już miał takie tłuste kreski, że mogłabym każdego naciągnąć na cionsz [emoji23]
Niedługo się obrazimy na wszystkie testy [emoji3][emoji3][emoji1787]

Swoją drogą w temacie testów jako ciekawostka, tu kasetka ze środy o czułości 20mlu:
9CA0B3AB-F9B5-4803-B4A9-F3BE479BCACC.jpeg

I czułość 10mlu z czwartku:
45B1E06B-2C4A-4758-BB63-7E6588302B40.jpeg

Jak dla mnie widoczność tych kresek jest niemal identyczna

Myślę, że może. Ovitrelle teoretycznie do 10 dni, ale u mnie i w 12 był cień, a przecież wtedy to już od 4 dni mogłaby rosnąć beta ciążowa.
Ja chce 0 bo jutro będę dopiero najpóźniej 7 dpo a raczej 6 dpo (o ile miałam owu w ogóle) więc na bete ciążową nie mam jeszcze szans, ale przynajmniej miałabym pewność, że ciąża gdyby w poniedziałek był jakiś cień, a tak to jest dupa
Ovitrelle powinno zawsze spaść do 0, a potem jak jest ciąża to znowu skoczyć? Czy może być tak że nie spadnie tylko od razu będzie rosło coraz większe?

Nie trzeba, taki mam fetysz 😂 zart, ja lubię kontrolować kiedy kreska znika wtedy mam pewność, ze skoro w 9 dniu po zastrzyku już była ledwo widoczna to np gdyby 14dpo była mocniejsza, to cionsz a nie ovi. No, co prawda nie zdarzyło mi się żeby były wątpliwości bo w 14dc póki co biało aż razi, ale w teorii to przecież bardzo dobry plan! 😂
Mam podobny fetysz 😂

Bardzo ciekawe pytanie, zapytam mojej gin za trzy tygodnie, chyba, ze @Zazuu Ty zapytasz? Ty masz chyba prędzej wizytę?

reklama
Do góry