Ceonis
Fanka BB :)
A ile czasu się staracie?Ja nie wiem co ze mną jest nie tak wszystkie wyniki dobre włącznie z nasieniem i hsg a ciąży jak nie było tak nie ma, i gdzie tu szukać przyczyny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile czasu się staracie?Ja nie wiem co ze mną jest nie tak wszystkie wyniki dobre włącznie z nasieniem i hsg a ciąży jak nie było tak nie ma, i gdzie tu szukać przyczyny...
Nie Ty jednaJa nie wiem co ze mną jest nie tak wszystkie wyniki dobre włącznie z nasieniem i hsg a ciąży jak nie było tak nie ma, i gdzie tu szukać przyczyny...
Od września 2020, w styczniu 2021 ciąża bezzarodkowaA ile czasu się staracie?
To na razie drugi raz. Ja akurat miałam miesiąc po miesiącu, ale niekoniecznie tak musi być... Może być mniej więcej do 4 prób, potem in vitro. Co do kosztów niestety nie podpowiem, bo nie mieszkam w Polsce i tutaj jest refundacja.I tak co miesiąc? Mogę wiedzieć, jak to kosztowo wychodzi?
ja też miałam dzisiaj trochę poryte snyCześć dziewczyny ,miałam takie sny że jak się tylko przebudziłam to wypier**lilam z łożka o 4 na równe nogi najpierw byłam w jakiś pizdowicach w kościele na URODZINACH dziadka mojej szwagierki,który dawno nie żyje,potem siedzieliśmy na czarnych krzesłach które niby pamiętałam z poprzedniej imprezy,po czym sikałam do wanny w łazience podobnej do mojej a jak zaczęłam się ubierać to okazało się że dostałam okres! Wstałam przerażona tym ostatnim,patrzę 4:11,myślę "kurde za wcześnie,i na testy też (9dpo)" więc poszłam prosto do łazienki ale po kilku schodkach wróciłam się po test Ale oczywiście nic zadowalającego nie wyszło tylko cień cienia ledwo widoczny..i co poczuję mokre to sprawdzam czy to nie krew a na okres za wcześnie (9.03)..to będzie poyebany dzień
Powiem Ci że jak mi przy poronieniu spadła beta do 19 byłam też u gin to usłyszałam że okres przyjdzie w ciągu 2 tyg sądząc po grubości endometrium na krwawienie czekałam jeszcze 5 dni wtedySiemka! Miałam dzisiaj badać betę, ale wczoraj zaczęłam plamić i myślałam, że w nocy się rozkręci, a tu nic idę dzisiaj do jakiegoś gina pierwszego lepszego żeby mi powiedział czy coś się przynajmniej zaczęło odklejać. Mam nadzieję, że będzie w stanie to stwierdzić
No to precyzyjnie Ci powiedziała czasami się chyba nie da tego określić, ale wydaje mi się, że może z powodu plamienia już coś u mnie ruszyło. Pamiętam, że jak byłam w trakcie poprzedniego to ginekolog widział, że endometrium jest "poszarpane" i już coś się tam zaczyna odrywać. Czuję też, że jajniki powoli się znowu budząPowiem Ci że jak mi przy poronieniu spadła beta do 19 byłam też u gin to usłyszałam że okres przyjdzie w ciągu 2 tyg sądząc po grubości endometrium na krwawienie czekałam jeszcze 5 dni wtedy