pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurde, jaki Ty masz talent! Jesteś cukiernikiem czy co?Dziewczyny skończyłam wreszcie torta Wypiję dziś również zdrówko Waszych dwóch kreseczek!
domorosłymo kurde, jaki Ty masz talent! Jesteś cukiernikiem czy co?
Na pewno smaczny ja na początku pandemii upiekłam 8 tortów dla dzieci z rodziny w tym 2 razy po 2 torty, dla 2 par bliźniąt. To był szalony pomysłDziewczyny skończyłam wreszcie torta Wypiję dziś również zdrówko Waszych dwóch kreseczek!
Nie zawsze. Ja brałam od 5 do 9. Generalnie zaczyna się brać między 3 a 5 dniem - lekarz na podstawie wcześniejszych cykli ustala od kiedy.Super, ze ktoś stworzył plan
Ale stymulacja już od najbliższego cyklu? Bo clo to najczęściej od 3dc się przyjmuje
Dlatego napisałam „najczęściej”, a nie że zawszeNie zawsze. Ja brałam od 5 do 9. Generalnie zaczyna się brać między 3 a 5 dniem - lekarz na podstawie wcześniejszych cykli ustala od kiedy.