reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

właśnie dlatego, że każdy jest inny mogłaś się tego spodziewać ;) . To nie jest HEJT, kiedy starasz się kilka lat i nici z tego .. warto darować sobie niektóre dobre rady ;).
Taaa, połóż się spać to Ci przejdzie.

SIEMA !!
A tak z ciekawości: jak zareagowały dziewczyny, jak wyskoczyłaś na forum z mądrością, że trzeba wyluzowac?

reklama
A tak z ciekawości: jak zareagowały dziewczyny, jak wyskoczyłaś na forum z mądrością, że trzeba wyluzowac?
Ja po moim poście o pani, która mówi o polubieniu miesiączki zostałam potraktowana wyjątkowo łagodnie. Ale i tak dało mi do myślenia. Doczytałam Was i mogę tylko wyrażać cichą skruchę i bić się w pierś. Czytam Was, bo ciągle szukam przyczyn mojej straty a Wasza wiedza jest ogromna.

Każdą przyczynę kiedyś znajdziemy [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja po moim poście o pani, która mówi o polubieniu miesiączki zostałam potraktowana wyjątkowo łagodnie. Ale i tak dało mi do myślenia. Doczytałam Was i mogę tylko wyrażać cichą skruchę i bić się w pierś. Czytam Was, bo ciągle szukam przyczyn mojej straty a Wasza wiedza jest ogromna.

reklama
Cześć dziewczyny 🙂 zrobiłam sobie małą przerwę od forum, bo ostatni okres bardzo mnie dobił psychicznie 😣
Wczorajsza wizyta u lekarza też nie była zbyt miła, okazuje się że nie mam owulacji... 😭 Plan działania na najbliższy cykl już jest, więc mam nadzieję że po stymulacji coś się ruszy.

Do góry