reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

właśnie dlatego, że każdy jest inny mogłaś się tego spodziewać ;) . To nie jest HEJT, kiedy starasz się kilka lat i nici z tego .. warto darować sobie niektóre dobre rady ;).
Taaa, połóż się spać to Ci przejdzie.

SIEMA !!
A tak z ciekawości: jak zareagowały dziewczyny, jak wyskoczyłaś na forum z mądrością, że trzeba wyluzowac?

reklama
A tak z ciekawości: jak zareagowały dziewczyny, jak wyskoczyłaś na forum z mądrością, że trzeba wyluzowac?
Ja po moim poście o pani, która mówi o polubieniu miesiączki zostałam potraktowana wyjątkowo łagodnie. Ale i tak dało mi do myślenia. Doczytałam Was i mogę tylko wyrażać cichą skruchę i bić się w pierś. Czytam Was, bo ciągle szukam przyczyn mojej straty a Wasza wiedza jest ogromna.

Każdą przyczynę kiedyś znajdziemy [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja po moim poście o pani, która mówi o polubieniu miesiączki zostałam potraktowana wyjątkowo łagodnie. Ale i tak dało mi do myślenia. Doczytałam Was i mogę tylko wyrażać cichą skruchę i bić się w pierś. Czytam Was, bo ciągle szukam przyczyn mojej straty a Wasza wiedza jest ogromna.

reklama
Cześć dziewczyny 🙂 zrobiłam sobie małą przerwę od forum, bo ostatni okres bardzo mnie dobił psychicznie 😣
Wczorajsza wizyta u lekarza też nie była zbyt miła, okazuje się że nie mam owulacji... 😭 Plan działania na najbliższy cykl już jest, więc mam nadzieję że po stymulacji coś się ruszy.

Do góry