reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

U mnoie 11dpo i 29 dzien cyklu... zwykle mam cykle 28-32 dni. wg jednej aplikacji mam miec okres jutro a wg drugiej (bardziej wiarygodnej, bo wprowadzilam info na podstawie testu owulacyjnego kiedy podejrzewam, ze ta owulacja byla) powinien przyjsc w niedziele.
chyba bede testowac jutro rano, choc szczerze powiedziwaszy to wolalabym po prostu czekala na okres dopoki nie przyjdzie, ale odwiedzaja nas rodzice mojego chlopaka jutro i napewno mama bedzie chciala prosecco otworzyc... :oops: dziwnie sie z tym czuje, to pierwszy miesiac w ktorym faktycznie sie staralismy i udalo sie uzyskac pozytywny test owulacyjny, wiec tak naprawde po raz pierwszy w zyciu bede robic test wiedzac, ze jest mozliwosc ciazy.
czekamy 😁🤞

reklama
Dziewczyny, badałam dzisiaj betę i wynosi ona 549, 600 mIU/ml :) Dziękuję wam za wszystkie rady i wsparcie. Fajnie, że istnieją osoby, które zawsze zrozumieją, podniosą na duchu ❤️❤️❤️
Jesteście cudowne i każdej z was życzę II kresek na teście :* Ściskam was mocno kochane, dziękuję za każdą wiadomość i poradę :*
@Zazuu ty szczególnie jesteś tutaj kopalnią wiedzy :* Dziękuję, że tyle mogłam się dzięki twoim wpisom dowiedzieć :**
Powodzenia! :*** ❤️💞
Super!
Gratulacje.
Spokojnej i radosnej ciąży, i ekspresowego bezbolesnego rozwiazania:p

reklama
Do góry