reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
U mnie to standard jak mam wolne, a potem leżę ze zwieszonym jęzorem i pytam po co mi to było 🙈🙈

Mnie założyli tabletki i ból był nie do wytrzymania aż ciężko to opisać,wymiotowałam masakrycznie i do tego biegunka i tak trzy doby... Zastrzyki i kroplówki z ketonalu a w drugiej dobie tlen. Powiem Wam, że jak sobie to teraz przypomnę.....A po 5 dniach jak wyszłam ze szpitala (można by rzec, że mąż mnie wyniósł) to poszłam poleżeć w wannie i była drama nr 2 bo to co ze mnie wyleciało 😭😭😭 jedyny plus, że nie było zabiegu. Z perspektywy czasu nie wiem czy to dobrze, bo pewnie po dobie bym wyszła..

No właśnie!! Myślałam, że wczoraj wyraziłam się jasno 🧐

Też jestem w tej drużynie 😉

Jeżuuu złoty nie wierzę w to co czytam 😱naprawdę

no to trzymam kciuki, żeby cykl się szybko unormował i żeby szybko się udało :)
Dziękuję ❤️

Tak dziewczyny rozpętałam dramę. Chciałam tylko zrobić sobie herbatę i oznaczyć @Ladycarooo ale byłyście szybsze 😄
Jakby chociaż jedna osoba zrozumiała o co chodzi z radą "odpuść" po przeczytaniu tamtego wątku to już będę szczęśliwa 😄

Moja droga przede wszystkim trzeba zacząć od pierwszego punktu czyli braków problemów z zajściem w ciąże :D wtedy luzujesz i zachodzisz w pierwszym, góra drugim cyklu starań ;)

To ja zacznę staraczkowy temat. Przypomnijcie proszę w którym dniu cyklu zbadać prolaktyne? Bo nigdy nie miałam badanej.

Tak mi ta g*wno burza uświadomiła o prolaktynie, jaka jest ważna 😄 już jest plus, że się odbyła 😄

To ja zacznę staraczkowy temat. Przypomnijcie proszę w którym dniu cyklu zbadać prolaktyne? Bo nigdy nie miałam badanej.

Tak mi ta g*wno burza uświadomiła o prolaktynie, jaka jest ważna 😄 już jest plus, że się odbyła 😄
W sumie to można w 3dc z hormonami a można też w 2 fazie cyklu, tak słyszałam 🤷🏽‍♀️

reklama
Do góry