L
Ladycarooo
Gość
ja też, bo wkurwia mnie to juz. ide na kapiel w pianie i zaczynam wakacjeDodałam jadu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też, bo wkurwia mnie to juz. ide na kapiel w pianie i zaczynam wakacjeDodałam jadu
U mnie to standard jak mam wolne, a potem leżę ze zwieszonym jęzorem i pytam po co mi to było
Mnie założyli tabletki i ból był nie do wytrzymania aż ciężko to opisać,wymiotowałam masakrycznie i do tego biegunka i tak trzy doby... Zastrzyki i kroplówki z ketonalu a w drugiej dobie tlen. Powiem Wam, że jak sobie to teraz przypomnę.....A po 5 dniach jak wyszłam ze szpitala (można by rzec, że mąż mnie wyniósł) to poszłam poleżeć w wannie i była drama nr 2 bo to co ze mnie wyleciało jedyny plus, że nie było zabiegu. Z perspektywy czasu nie wiem czy to dobrze, bo pewnie po dobie bym wyszła..
No właśnie!! Myślałam, że wczoraj wyraziłam się jasno
Też jestem w tej drużynie
Jeżuuu złoty nie wierzę w to co czytam naprawdę
Dziękujęno to trzymam kciuki, żeby cykl się szybko unormował i żeby szybko się udało
Tak dziewczyny rozpętałam dramę. Chciałam tylko zrobić sobie herbatę i oznaczyć @Ladycarooo ale byłyście szybsze
Jakby chociaż jedna osoba zrozumiała o co chodzi z radą "odpuść" po przeczytaniu tamtego wątku to już będę szczęśliwa
O to zaraz wszystkie z tego wątku będziemy w ciążyTu na staraczkach dzisiaj panuje kompletne odpuszczenie bo śmieszkujemy od rana a tak wprost o staraniach, testach i temperaturach mało było
W sumie to można w 3dc z hormonami a można też w 2 fazie cyklu, tak słyszałamTo ja zacznę staraczkowy temat. Przypomnijcie proszę w którym dniu cyklu zbadać prolaktyne? Bo nigdy nie miałam badanej.
Tak mi ta g*wno burza uświadomiła o prolaktynie, jaka jest ważna już jest plus, że się odbyła
Ja bym wolała jeszcze nie, ale za 3 miesiące to chętnie jak dobrze ze już teraz odpuszczamO to zaraz wszystkie z tego wątku będziemy w ciąży