reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Myślicie, że któraś kobieta był kiedyś w ciąży bo jej na tym zależało czy wszytskie są z odpuszczenia? 😂
Ja totalnie nie odpuściłam, wrecz drazylam jeszcze bardziej żeby znaleźć przyczynę niepowodzeń, no a ze starym się umawiałam na seksy, zero spontana i odpuszczenia i jakoś się udało 🤷🏻‍♀️

reklama
A ja zero. Mam ochotę spędzać czas ze starym, gadać, iść gdzieś razem...ale na seks nie mam ochoty i w tym miesiącu tak jest cały czas 🤷‍♀️
no to u mnie to jest normalne po owulce - seks może dla mnie nie istnieć. Zaczyna się okres i zaczyna się jazda. Ale powiem szczerze, ze jak się staraliśmy to miałam dużo mniejsze chęci. Jak mam przerwę libido wróciło.

no to u mnie to jest normalne po owulce - seks może dla mnie nie istnieć. Zaczyna się okres i zaczyna się jazda. Ale powiem szczerze, ze jak się staraliśmy to miałam dużo mniejsze chęci. Jak mam przerwę libido wróciło.
A ja, odkąd się staramy, mam większy popęd. Myślę, że jest to spowodowane tym, że po prostu regularnie uprawiamy seks. Wcześniej wygrywały zmęczenie i brak chęci. A teraz nie ma bata😎 widzę, że stary to samo. Zobaczy mój palec u nogi i już cały stoi😆 choć nic nie wychodzi to ta sfera się poprawiła i to mnie cieszy :)

Jak my się staraliśmy (bo teraz to ja się staram o wakacje a nie o dziecko 😂) to miałam większą ochotę, przynajmniej w pierwszych cyklach, bo czułam ekscytację, seks to seks ale robienie dziecka to nowość ;)
Ale dzięki, mam wymówkę bo czekam na okres.

reklama
Do góry