Ceonis
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siemka! Powiedz coś o sobieCześć.
Dołączam do Was, więc się przywitam i 3mam za wszystkie kciuki żeby się udało![]()
Spróbuj wysłać do kogoś w Messengerze. To się tak słodko animujeKradne to
Zajebiste![]()
To prawda, myślę, że paradoksalnie im częściej się uprawia seks tym większe libido jest. Ja u siebie to obserwuje.A ja, odkąd się staramy, mam większy popęd. Myślę, że jest to spowodowane tym, że po prostu regularnie uprawiamy seks. Wcześniej wygrywały zmęczenie i brak chęci. A teraz nie ma batawidzę, że stary to samo. Zobaczy mój palec u nogi i już cały stoi
choć nic nie wychodzi to ta sfera się poprawiła i to mnie cieszy
![]()
Pamiętacie jak mówiłam ze P nie ma ochoty na seks? To chyba go rozpuściłamTo prawda, myślę, że paradoksalnie im częściej się uprawia seks tym większe libido jest. Ja u siebie to obserwuje.
"zobaczy mój palec u nogi i cały stoi" leżęęęęęęę
U mnie to standard jak mam wolne, a potem leżę ze zwieszonym jęzorem i pytam po co mi to byłoMój ostatni dzień urlopu, a ja zamiast relaxik to od rana biegam na mopieokna umyje, to od razu firanki (chooj że potem stoję i prasuje 2h), to od razu pościel zmienię, a w sumie to odkurze mieszkanie, żeby było tak perfekcyjnie. I przydałoby się coś ugotować - sprzątanie kuchni na dokładkę
padam! Też tak macie??
Zaraz złoty trunek otwieram i będę podziwiać moje czyste mieszkanie![]()
Mnie założyli tabletki i ból był nie do wytrzymania aż ciężko to opisać,wymiotowałam masakrycznie i do tego biegunka i tak trzy doby... Zastrzyki i kroplówki z ketonalu a w drugiej dobie tlen. Powiem Wam, że jak sobie to teraz przypomnę.....A po 5 dniach jak wyszłam ze szpitala (można by rzec, że mąż mnie wyniósł) to poszłam poleżeć w wannie i była drama nr 2 bo to co ze mnie wyleciałoTo dla mnie krwawienia było dużo mniej niż się spodziewałam natomiast bólowo, trochę mocniej i straciłabym przytomność, to było okropne.
No właśnie!! Myślałam, że wczoraj wyraziłam się jasnoPRZESTAŃCIE DOPISYWAĆ KOLEJNE STRONY BO TEGO SIĘ NIE DA NADROBIĆ!!!!![]()
Też jestem w tej drużynieAle ja to dobrze znam. Tez nienawidzę nie mieć nad czymś kontroli.
Jeżuuu złoty nie wierzę w to co czytamwidać koleżaneczko, ze za długo to Ty na forum nie jesteś, bo ile to było wątków o tym, czy da sie zajść w ciażę przez pocieranie łechatczki/dotknięcie penisem majtek/ anal,oral. A pamiętam jeszcze taki hit, jak dziewczyna się bała, że dtknęła przez gacie fiutka faceta i potem poszła umyć ręce i nawet peeling zrobiła pare razy i potem dotknęła swojej "skarbony" i dalej się bała czy jest w ciąży![]()
tez masz zakaz?Mnie dzisiaj P. pogłaskał po tyłku i się napaliłam. No ale zakaz![]()
Witajcie w klubie dziewczyny. U mnie też posuchatez masz zakaz?
mnie juz trochę nosi :/Witajcie w klubie dziewczyny. U mnie też posucha![]()
Tak naprawdę jestem po długoletnim odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Czekam na normalną miesiączkę i tak od jakiegoś czasu się męczę z objawiamy, że to już będzie, organizm szaleje po odstawieniuSiemka! Powiedz coś o sobie![]()