reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A ja, odkąd się staramy, mam większy popęd. Myślę, że jest to spowodowane tym, że po prostu regularnie uprawiamy seks. Wcześniej wygrywały zmęczenie i brak chęci. A teraz nie ma bata😎 widzę, że stary to samo. Zobaczy mój palec u nogi i już cały stoi😆 choć nic nie wychodzi to ta sfera się poprawiła i to mnie cieszy :)
To prawda, myślę, że paradoksalnie im częściej się uprawia seks tym większe libido jest. Ja u siebie to obserwuje.
"zobaczy mój palec u nogi i cały stoi" leżęęęęęęę

Mój ostatni dzień urlopu, a ja zamiast relaxik to od rana biegam na mopie😂 okna umyje, to od razu firanki (chooj że potem stoję i prasuje 2h), to od razu pościel zmienię, a w sumie to odkurze mieszkanie, żeby było tak perfekcyjnie. I przydałoby się coś ugotować - sprzątanie kuchni na dokładkę 😆🙈😵 padam! Też tak macie??
Zaraz złoty trunek otwieram i będę podziwiać moje czyste mieszkanie 😂
U mnie to standard jak mam wolne, a potem leżę ze zwieszonym jęzorem i pytam po co mi to było 🙈🙈
To dla mnie krwawienia było dużo mniej niż się spodziewałam natomiast bólowo, trochę mocniej i straciłabym przytomność, to było okropne.
Mnie założyli tabletki i ból był nie do wytrzymania aż ciężko to opisać,wymiotowałam masakrycznie i do tego biegunka i tak trzy doby... Zastrzyki i kroplówki z ketonalu a w drugiej dobie tlen. Powiem Wam, że jak sobie to teraz przypomnę.....A po 5 dniach jak wyszłam ze szpitala (można by rzec, że mąż mnie wyniósł) to poszłam poleżeć w wannie i była drama nr 2 bo to co ze mnie wyleciało 😭😭😭 jedyny plus, że nie było zabiegu. Z perspektywy czasu nie wiem czy to dobrze, bo pewnie po dobie bym wyszła..
PRZESTAŃCIE DOPISYWAĆ KOLEJNE STRONY BO TEGO SIĘ NIE DA NADROBIĆ!!!!
Look Whos Talking Now Reaction GIF
No właśnie!! Myślałam, że wczoraj wyraziłam się jasno 🧐
Ale ja to dobrze znam. Tez nienawidzę nie mieć nad czymś kontroli.
Też jestem w tej drużynie 😉
widać koleżaneczko, ze za długo to Ty na forum nie jesteś, bo ile to było wątków o tym, czy da sie zajść w ciażę przez pocieranie łechatczki/dotknięcie penisem majtek/ anal,oral. A pamiętam jeszcze taki hit, jak dziewczyna się bała, że dtknęła przez gacie fiutka faceta i potem poszła umyć ręce i nawet peeling zrobiła pare razy i potem dotknęła swojej "skarbony" i dalej się bała czy jest w ciąży :D
Jeżuuu złoty nie wierzę w to co czytam 😱

reklama
Siemka! Powiedz coś o sobie :)
Tak naprawdę jestem po długoletnim odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Czekam na normalną miesiączkę i tak od jakiegoś czasu się męczę z objawiamy, że to już będzie, organizm szaleje po odstawieniu 🙈 więc przypuszczam, że żeby normalny cykl wrócił to trochę potrwa. Na razie biorę witaminy i do kolejnego ginekologa idę po odstawieniu. Bo przed to też miałam kilka wizyt u różnych, ale każdy co innego mówił 🙈, żeby od razu, po miesiącu, po 3mce. Badania robiłam to wszystko było w porządku, ale zobaczymy co będzie. Na razie chętnie dowiem się więcej 😁

Do góry