reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Myślicie, że któraś kobieta był kiedyś w ciąży bo jej na tym zależało czy wszytskie są z odpuszczenia? 😂
Ja totalnie nie odpuściłam, wrecz drazylam jeszcze bardziej żeby znaleźć przyczynę niepowodzeń, no a ze starym się umawiałam na seksy, zero spontana i odpuszczenia i jakoś się udało 🤷🏻‍♀️

reklama
A ja zero. Mam ochotę spędzać czas ze starym, gadać, iść gdzieś razem...ale na seks nie mam ochoty i w tym miesiącu tak jest cały czas 🤷‍♀️
no to u mnie to jest normalne po owulce - seks może dla mnie nie istnieć. Zaczyna się okres i zaczyna się jazda. Ale powiem szczerze, ze jak się staraliśmy to miałam dużo mniejsze chęci. Jak mam przerwę libido wróciło.

no to u mnie to jest normalne po owulce - seks może dla mnie nie istnieć. Zaczyna się okres i zaczyna się jazda. Ale powiem szczerze, ze jak się staraliśmy to miałam dużo mniejsze chęci. Jak mam przerwę libido wróciło.
A ja, odkąd się staramy, mam większy popęd. Myślę, że jest to spowodowane tym, że po prostu regularnie uprawiamy seks. Wcześniej wygrywały zmęczenie i brak chęci. A teraz nie ma bata😎 widzę, że stary to samo. Zobaczy mój palec u nogi i już cały stoi😆 choć nic nie wychodzi to ta sfera się poprawiła i to mnie cieszy :)

Jak my się staraliśmy (bo teraz to ja się staram o wakacje a nie o dziecko 😂) to miałam większą ochotę, przynajmniej w pierwszych cyklach, bo czułam ekscytację, seks to seks ale robienie dziecka to nowość ;)
Ale dzięki, mam wymówkę bo czekam na okres.

reklama
Do góry