reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Noooo ja niestety zauwazylam, ze po 30 musze duzo bardziej uważać na to co jem, ale na szczęście jeszcze moge sobie pojeść shitu troche bez konsekwencji.
Mam tez szczescie ze bardzo lubie zdrowe jedzenie, jestem mega warzywiarą, więc chociaż jem dużo to chociaż zdrowo :D
A kiedy masz konsultacje odnośnie krzywej? Myślę że jak dostaniesz metformine to możesz schudnąć.
No i przed okresem to już się nie da bebecha wciągnąć, a tak na marginesie to dziś powinnam dostać @ a tu ani widu ani slychu ani jednego objawu 🙄🤔🤔
Jezu ja dziś 2dc i od wczoraj mam brzuch jak @Moonstone 🤣🤣🤣 nie mogę wciągnąć bo aż boli

reklama
Na mięśnie brzucha polecam pole dance :D wiem, że sama nie mam idealnego ale jednak widze efekt :D
Ale chyba wypadałoby przed tym poćwiczyć łapy? Ja mam akurat bardzo słabe i wydaje mi się, że gdybym poszła na zajęcia to bym się wgl na tej rurce nie oderwała od podłoża. Zawsze jak widzę na fb, że u mnie w mieście startuje nowa grupa początkujących, to myślę, że ja do początkujących mam jeszcze daleko- jestem raczej pełzająca.

Ale robię już te swoje ćwiczenia na kręgosłup, a od jutra może uda mi się coś jeszcze dołączyć konkretnego na brzuch i jakieś ogólne cardio. Ciepło jest, oversizowe swetry już na dnie szafy to i motywacja większa.

Ale chyba wypadałoby przed tym poćwiczyć łapy? Ja mam akurat bardzo słabe i wydaje mi się, że gdybym poszła na zajęcia to bym się wgl na tej rurce nie oderwała od podłoża. Zawsze jak widzę na fb, że u mnie w mieście startuje nowa grupa początkujących, to myślę, że ja do początkujących mam jeszcze daleko- jestem raczej pełzająca.

Ale robię już te swoje ćwiczenia na kręgosłup, a od jutra może uda mi się coś jeszcze dołączyć konkretnego na brzuch i jakieś ogólne cardio. Ciepło jest, oversizowe swetry już na dnie szafy to i motywacja większa.
Co Ty. Ja poszlam na pd bedac zupelnie niesportowym czlowiekiem. Od tego sa zajęcia dla poczatkujacych, że nie trzeba sie przygotowywać wczesniej :)

A tak z ciekawości, jak wyglądają zajęcia dla początkujących, mocno niesportowych ludzi, których łapy bolą już nawet podczas wieszania firanek?
Zaczyna sie od bardzo podstawowych obrotow, na kazdych zajeciach sa tez ćwiczenia wzmacniajace z rura. Ja zanim podciagnelam sie na rurze na rekach minely miesiace, a jak mi sie udalo, to cala sala sie cieszyla i moja instruktorka na czele. I kazda dziewczyna tak miala, że próbowała, w końcu sie udalo i to byl duzy sukces. Nikt sie nie wstydzi tam.

U nas tez można sobie sprowadzić księdza. Wystarczy posmarować 💸💸💸 znam jednego który udziela ślubów plenerowych pod Warszawą i już praktycznie tylko z tego żyje, za jeden ślub bierze chyba 3,5tys - tyle przynajmniej brał dwa lata temu. Prawda jest taka, ze księża maja w sobie mniej katolickiego zachowania niż nie jeden agnostyk.
A, tego nie wiedziałam. Tutaj za Chiny ludowe ksiądz poza świątynią ślubu nie udzieli... I też dlatego niektóre pary stwierdzają, że to bee, jeśli kościół brzydki na przykład (można brać ślub tylko w katolickiej parafii miejsca zamieszkania), i wolą humanistyczny.

reklama
Do góry