reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
W życiu, przez myśl mi nie przeszło żeby mieć żal o wasz prywatny wątek. Wy chcialyscie mieć to miałyście, my chciałyśmy mieć to miałyśmy. Ale wojny jakie się wydarzyły mogłyby rownie dobrze odbyć się w piaskownicy między pięciolatkami, a nie dorosłymi kobietami oczekującymi dzieci.
A do której grupy Ty się zaliczasz skoro "zniżasz" się do naszego poziomu żmij? I po co się w ogóle udzielasz jeszcze? Nie żal Ci zdrowia? Ja jakbym pod swoim adresem usłyszała tyle nie pozdrowień i pożegnań to bym z godnością po prostu zamilkła. Amen.
Bo już mi ciśnienie skacze 🙈

Wszystko to nie jest chyba dobry pomysł na tym wątku. Dla wielu z nas małe buciki czy inne gadżety to za dużo i raczej nie pokazujemy tu takich rzeczy. Mnie osobiście to nie rusza, kocham małe skarpety @niematkawariatka, ale wiem że jest tu mnóstwo osób, które czują się bezpieczniej jak nie ma tu takich obrazków
A ok, rozumiem. Nie pomyślałam. Przepraszam.

A teraz hit - nie wiem dlaczego ale ja pomyślałam ze do tego jest jakiś erotyczny gadżet 😂

@Bunia49 dziewczyno zamiast myśleć o innych to zacznij od siebie, bo to ty masz ewidentny problem i uraz z przeszlosci, z ktorym sobie nie poradzilas, bo zostałaś zle przyjeta na forum. Jak dotyka cie takie cos to naprawde czas dzialac bo zycie bywa okrutne 🤷‍♀️
My tu sobie jakos poradzimy bez twojej empatii 🙂

Proszę bardzo! Polecam! Czułość 25, przy becie 27 pozytywny 😉 Jeden mam jeszcze nie używany 😂

Załączniki

• 7BE9DDBE-773E-4376-867D-0B8916DB8A62.jpeg
    7BE9DDBE-773E-4376-867D-0B8916DB8A62.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 139
reklama
Do góry