reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
W życiu, przez myśl mi nie przeszło żeby mieć żal o wasz prywatny wątek. Wy chcialyscie mieć to miałyście, my chciałyśmy mieć to miałyśmy. Ale wojny jakie się wydarzyły mogłyby rownie dobrze odbyć się w piaskownicy między pięciolatkami, a nie dorosłymi kobietami oczekującymi dzieci.
A do której grupy Ty się zaliczasz skoro "zniżasz" się do naszego poziomu żmij? I po co się w ogóle udzielasz jeszcze? Nie żal Ci zdrowia? Ja jakbym pod swoim adresem usłyszała tyle nie pozdrowień i pożegnań to bym z godnością po prostu zamilkła. Amen.
Bo już mi ciśnienie skacze 🙈

Wszystko to nie jest chyba dobry pomysł na tym wątku. Dla wielu z nas małe buciki czy inne gadżety to za dużo i raczej nie pokazujemy tu takich rzeczy. Mnie osobiście to nie rusza, kocham małe skarpety @niematkawariatka, ale wiem że jest tu mnóstwo osób, które czują się bezpieczniej jak nie ma tu takich obrazków
A ok, rozumiem. Nie pomyślałam. Przepraszam.

A teraz hit - nie wiem dlaczego ale ja pomyślałam ze do tego jest jakiś erotyczny gadżet 😂

@Bunia49 dziewczyno zamiast myśleć o innych to zacznij od siebie, bo to ty masz ewidentny problem i uraz z przeszlosci, z ktorym sobie nie poradzilas, bo zostałaś zle przyjeta na forum. Jak dotyka cie takie cos to naprawde czas dzialac bo zycie bywa okrutne 🤷‍♀️
My tu sobie jakos poradzimy bez twojej empatii 🙂

Proszę bardzo! Polecam! Czułość 25, przy becie 27 pozytywny 😉 Jeden mam jeszcze nie używany 😂

Załączniki

• 7BE9DDBE-773E-4376-867D-0B8916DB8A62.jpeg
    7BE9DDBE-773E-4376-867D-0B8916DB8A62.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 144
reklama
Do góry