reklama
Z
zaz208622
Gość
W to akurat nie uwierzę
Problem małej wiary musisz już rozwiązać sobie sama
Agnes4312
Moderator
Ja tu jestem od miesiąca i czuje, że tylko na tym forum laski naprawdę rozumieją co czuję...
Złośliwe komentarze? Czarny humor? Cięte riposty?
Serio zazdroszcze ludziom, którzy czują się dotknięci wpisami na forum bo to chyba oznacza, że w życiu prawdziwym nie dostali po dupie. Mnie już tak życie przetyrało, że gdyby nie mój czarny humor i branie życia z dystansem, już by mnie nie było
Złośliwe komentarze? Czarny humor? Cięte riposty?
Serio zazdroszcze ludziom, którzy czują się dotknięci wpisami na forum bo to chyba oznacza, że w życiu prawdziwym nie dostali po dupie. Mnie już tak życie przetyrało, że gdyby nie mój czarny humor i branie życia z dystansem, już by mnie nie było
pluto_nova
Moderator
dlatego mam też zwykły!mój Stary by zapytał co to znaczy
pluto_nova
Moderator
Jakbyście były zainteresowane zakupem to na Allegro za 19 złociszy jest
Test ciążowy Dr.Max Digital Pregnancy 25 mlu/ml
Kup teraz na Allegro.pl za 18,99 zł - Test ciążowy Dr.Max Digital Pregnancy 25 mlu/ml (12103864902). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!
allegro.pl
Lena1984
Fanka BB :)
Weź jeszcze spróbuj na innych wątkach staraczek, aż ciekawa jestem jakie tam błogosławione niewiasty siedzą i jak przyjmą twoją radosną nowinęLiczyłam na mini refleksję z waszej strony. Totalnie rozumiem was, wasze walki, starania, rozumiem ile emocji i pieniędzy was to kosztuje. I znow podkreślę - podziwiam was za to jak nikogo innego. Ale mam wrażenie że zatraciłyście się w swoich emocjach i przeżyciach, co jest w pełni zrozumiałe, a z drugiej strony niepokojące widzę jednak, że moje nadzieje były zupełnie płonne, a każdy, kto przychodzi i chce wam dodać otuchy spotyka się ze złośliwością. Dlatego nie, nie mam na tym forum już czego szukać
MyszkaMiki30
a może tobie wpadnie do głowy, że toW żadnym momencie nie nazwałam was żmijami, to padło już później. Nie, nie żal mi zdrowia, bo może jakimś cudem którejś z was jednak wpadnie do głowy myśl żeby po prostu czasami być minimalnie milszym dla kogoś? Ze ktoś NAPRAWDĘ może szczerze życzyć wam dobrze?
L
Ladycarooo
Gość
wiesz, ze jak czytałam początek Twojego posta to nawet myślałam, ze ktoś może szczerze życzyć, ale im dalej w las tym gorzej byłoW żadnym momencie nie nazwałam was żmijami, to padło już później. Nie, nie żal mi zdrowia, bo może jakimś cudem którejś z was jednak wpadnie do głowy myśl żeby po prostu czasami być minimalnie milszym dla kogoś? Ze ktoś NAPRAWDĘ może szczerze życzyć wam dobrze?
reklama
MyszkaMiki30
a może tobie wpadnie do głowy, że to co wypisujesz w wątku dla staraczek to brak szacunku, empatii i jest mocno nie na miejscu? I też mogę dostać bana. Trudno.W żadnym momencie nie nazwałam was żmijami, to padło już później. Nie, nie żal mi zdrowia, bo może jakimś cudem którejś z was jednak wpadnie do głowy myśl żeby po prostu czasami być minimalnie milszym dla kogoś? Ze ktoś NAPRAWDĘ może szczerze życzyć wam dobrze?
Podziel się: