reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja tu jestem od miesiąca i czuje, że tylko na tym forum laski naprawdę rozumieją co czuję...
Złośliwe komentarze? Czarny humor? Cięte riposty?
Serio zazdroszcze ludziom, którzy czują się dotknięci wpisami na forum bo to chyba oznacza, że w życiu prawdziwym nie dostali po dupie. Mnie już tak życie przetyrało, że gdyby nie mój czarny humor i branie życia z dystansem, już by mnie nie było 🤷‍♀️

Liczyłam na mini refleksję z waszej strony. Totalnie rozumiem was, wasze walki, starania, rozumiem ile emocji i pieniędzy was to kosztuje. I znow podkreślę - podziwiam was za to jak nikogo innego. Ale mam wrażenie że zatraciłyście się w swoich emocjach i przeżyciach, co jest w pełni zrozumiałe, a z drugiej strony niepokojące 🤷‍♀️ widzę jednak, że moje nadzieje były zupełnie płonne, a każdy, kto przychodzi i chce wam dodać otuchy spotyka się ze złośliwością. Dlatego nie, nie mam na tym forum już czego szukać 👍
Weź jeszcze spróbuj na innych wątkach staraczek, aż ciekawa jestem jakie tam błogosławione niewiasty siedzą i jak przyjmą twoją radosną nowinę

W żadnym momencie nie nazwałam was żmijami, to padło już później. Nie, nie żal mi zdrowia, bo może jakimś cudem którejś z was jednak wpadnie do głowy myśl żeby po prostu czasami być minimalnie milszym dla kogoś? Ze ktoś NAPRAWDĘ może szczerze życzyć wam dobrze?
a może tobie wpadnie do głowy, że to

W żadnym momencie nie nazwałam was żmijami, to padło już później. Nie, nie żal mi zdrowia, bo może jakimś cudem którejś z was jednak wpadnie do głowy myśl żeby po prostu czasami być minimalnie milszym dla kogoś? Ze ktoś NAPRAWDĘ może szczerze życzyć wam dobrze?
wiesz, ze jak czytałam początek Twojego posta to nawet myślałam, ze ktoś może szczerze życzyć, ale im dalej w las tym gorzej było

reklama
a może tobie wpadnie do głowy, że to co wypisujesz w wątku dla staraczek to brak szacunku, empatii i jest mocno nie na miejscu? I też mogę dostać bana. Trudno. ❤️

Do góry