reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
@lady_in_blue @Bibi89 przekonalyscie mnie :) wydaje mi się, ze przydałaby mi się taka wizyta! Swoją drogą szkoda, ze tacy specjaliści powszechni są dopiero teraz, moja mama po pięciu porodach zmaga się od wielu lat z problemem nietrzymania moczu i nikt nie potrafił jej pomoc :(
Dokładnie. A ile kobiet ma po ciążach rozejście mięśni itp rzeczy i nikt na to wcześniej nie zwracał uwagi. Dramat :(.

Ja praktycznie nie brudzę podpasek, większość trafia do toalety przy sikaniu po prostu.
Endometrium mam pod koniec cyklu prawidłowe, raczej w górnych granicach norm.
Ooo jak dobrze czytać, że ktoś ma podobnie. U mnie 1 i 2 dzień cos więcej sie dzieje, ale kolejne dni mam podobnie jak Ty. Tyle ze moje endo ostatnio to jakaś słabizna :(

Ooo jak dobrze czytać, że ktoś ma podobnie. U mnie 1 i 2 dzień cos więcej sie dzieje, ale kolejne dni mam podobnie jak Ty. Tyle ze moje endo ostatnio to jakaś słabizna :(
Ja zawsze miałam 2 dni krwawienia+2dni lekkiego krwawienia +1 dzień plamienia. 5 dni okresu. A po CP 2 dni krwawienia i 1-2 bardzo lekkiego plamienia .... 🤷🏽‍♀️ nie wiem jak moje endo bo wizytę mam 17.06 dopiero 🤷🏽‍♀️

Ale miałyście dziś fajny temat ślubów! Ja mój ślub wspominam wspaniale, zrobiliśmy go w moich ukochanych Karkonoszach, wynajęliśmy na cały weekend taka agroturystykę, która zajmuje się organizacja wesel i maja przepyszne jedzenie, ale taki serio sztos sztosów. Najbliższy krąg był z nami już od piątku - atmosferę mielismy trochę Włoska ;) większość gości miało nocleg w tej agro. Ja miałam tam fryzjera, kosmetyczkę, dzień wcześniej przyjechał tez nasz fotograf. Było bardzo kameralnie, rodzinnie. Sama ceremonia była cywilna tam na miejscu - z widokiem na Śnieżkę ;) mielismy coś na kształt błogosławieństwa bo czułam, że zależy na tym moim rodzicom, zwłaszcza tacie. Ja miałam bardzo duży luz w dniu ślubu. Dzień przed tylko sie wkurzylam, bo nie było złotych świeczników a miały być i zrobiłam mała drame :D z „zabaw” mielismy tylko polaroida i księgę gości, bar z przepisami na drinki i mnóstwo różnych alko (nadal od 2 lat sporo jeszcze mamy :D) i goście mogli sobie je przygotowywać i mielismy filmowa wersje „jaka to melodia” - z podziałem na drużyny damska i męska - co tam sie działo 😂 i jesCZe zimne ognie do zdjęć - ale akurat to było trochę sztuczne ale foteczki wyszły ładne. Dj po weselu nam powiedział, że tak małego wesela z taka energia to jeszcZe nie widział, szlam spać po 8 rano, a od 2 bawiłam sie ze złamanym żebrem :D to był jeden z piękniejszych dni w moim życiu ;)

reklama
Ja pierd000le zazdroo🥵 u mnie takie bladziochy że daj spokoj premom wyznaczą tylko na 0.33😬😬🥺 na ostatnim monitoringu miałam już 16-17dc owulke i z testem pokryło się a tutaj co sie odwala to masakra... sikne dzis ostatni raz ale jak znowu wyjdzie 3 bladzioxh to osiwieje. Specjalnie trzymałam 2h beż picia i wc i dupaaa😬😬 u mnoe znowu sluz bialy nic nie przypomina plodnego 😪
I co jak 3 test wyszedł?

Do góry