reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
@lady_in_blue @Bibi89 przekonalyscie mnie :) wydaje mi się, ze przydałaby mi się taka wizyta! Swoją drogą szkoda, ze tacy specjaliści powszechni są dopiero teraz, moja mama po pięciu porodach zmaga się od wielu lat z problemem nietrzymania moczu i nikt nie potrafił jej pomoc :(
Dokładnie. A ile kobiet ma po ciążach rozejście mięśni itp rzeczy i nikt na to wcześniej nie zwracał uwagi. Dramat :(.

Ja praktycznie nie brudzę podpasek, większość trafia do toalety przy sikaniu po prostu.
Endometrium mam pod koniec cyklu prawidłowe, raczej w górnych granicach norm.
Ooo jak dobrze czytać, że ktoś ma podobnie. U mnie 1 i 2 dzień cos więcej sie dzieje, ale kolejne dni mam podobnie jak Ty. Tyle ze moje endo ostatnio to jakaś słabizna :(

Ooo jak dobrze czytać, że ktoś ma podobnie. U mnie 1 i 2 dzień cos więcej sie dzieje, ale kolejne dni mam podobnie jak Ty. Tyle ze moje endo ostatnio to jakaś słabizna :(
Ja zawsze miałam 2 dni krwawienia+2dni lekkiego krwawienia +1 dzień plamienia. 5 dni okresu. A po CP 2 dni krwawienia i 1-2 bardzo lekkiego plamienia .... 🤷🏽‍♀️ nie wiem jak moje endo bo wizytę mam 17.06 dopiero 🤷🏽‍♀️

Ale miałyście dziś fajny temat ślubów! Ja mój ślub wspominam wspaniale, zrobiliśmy go w moich ukochanych Karkonoszach, wynajęliśmy na cały weekend taka agroturystykę, która zajmuje się organizacja wesel i maja przepyszne jedzenie, ale taki serio sztos sztosów. Najbliższy krąg był z nami już od piątku - atmosferę mielismy trochę Włoska ;) większość gości miało nocleg w tej agro. Ja miałam tam fryzjera, kosmetyczkę, dzień wcześniej przyjechał tez nasz fotograf. Było bardzo kameralnie, rodzinnie. Sama ceremonia była cywilna tam na miejscu - z widokiem na Śnieżkę ;) mielismy coś na kształt błogosławieństwa bo czułam, że zależy na tym moim rodzicom, zwłaszcza tacie. Ja miałam bardzo duży luz w dniu ślubu. Dzień przed tylko sie wkurzylam, bo nie było złotych świeczników a miały być i zrobiłam mała drame :D z „zabaw” mielismy tylko polaroida i księgę gości, bar z przepisami na drinki i mnóstwo różnych alko (nadal od 2 lat sporo jeszcze mamy :D) i goście mogli sobie je przygotowywać i mielismy filmowa wersje „jaka to melodia” - z podziałem na drużyny damska i męska - co tam sie działo 😂 i jesCZe zimne ognie do zdjęć - ale akurat to było trochę sztuczne ale foteczki wyszły ładne. Dj po weselu nam powiedział, że tak małego wesela z taka energia to jeszcZe nie widział, szlam spać po 8 rano, a od 2 bawiłam sie ze złamanym żebrem :D to był jeden z piękniejszych dni w moim życiu ;)

reklama
Ja pierd000le zazdroo🥵 u mnie takie bladziochy że daj spokoj premom wyznaczą tylko na 0.33😬😬🥺 na ostatnim monitoringu miałam już 16-17dc owulke i z testem pokryło się a tutaj co sie odwala to masakra... sikne dzis ostatni raz ale jak znowu wyjdzie 3 bladzioxh to osiwieje. Specjalnie trzymałam 2h beż picia i wc i dupaaa😬😬 u mnoe znowu sluz bialy nic nie przypomina plodnego 😪
I co jak 3 test wyszedł?

Do góry