reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dzień dobry 😊
U mnie piateczek ponury i deszczowy 😭
Nienawidzę takiej pogody. Ale mój trawnik się cieszy więc jakoś to zniosę.
Dzisiaj planuję zrobić mega zakupy kosmetyczne, jeżeli macie do polecenia jakieś złote odkrycia kosmetyczne to polećcie 😊
Przedwczoraj byłam u fryzjera - już szykuje się na powrót do pracy.
Muszę Wam przyznać, że dwa miesiące po poronieniu czuję że to przepracowałam i mam siłę, by wrócić (choć z ludźmi nadal nie chce mi się rozmawiać ani ich widywać). Potrzebowałam dokładnie tych kilku tygodni, by wrócić do równowagi (a przypomnę tylko, że jak byłam 3 tygodnie temu na wizycie to płakałam gince przez całe nasze spotkanie).

A dodam Wam jeszcze, że od tygodnia mam atak rwy kulszowej. Nigdy wcześniej mnie takie dziadostwo nie spotkało. Neurolog wypisała mi tak silne leki, że teraz kręgosłup i noga boli coraz mniej, ale za to żołądek nie daje rady mimo brania osłonowych.
Jeżeli w tym półroczu los mnie jeszcze doświadczy jakoś boleśnie to chyba będzie znak, że jestem stara i pora umierać. 🙈
Hej ! Powiedz co potrzebujesz to będzie łatwiej coś polecić 🙂

reklama
Dzień dobry :)
U mnie też ponuro i leje.
Poza tym 13 dc i siedzę w seksroomie a już bym chciała testować :p
Rano stary wszedł na wagę i stwierdził, że mu zawyża bo jest zażenowana tym że on się nago waży 🙈
Niech ten dzień w pracy minie szybko i zaczynamy weekend

Rano stary wszedł na wagę i stwierdził, że mu zawyża bo jest zażenowana tym że on się nago waży 🙈
Aaaa… to dlatego moja tez pokazuje więcej niż powinna!

Mam identycznie to samo. Jeszcze wstałam rano i nogi mnie bolą jakbym miała zakwasy, na rzyga mnie znów ciągnie, nawet moja kawusia mi nie smakuje. I głowa mnie boli! To dupy to. Dziś 8dpo wiec już mogłyby się jajniory ogarnąć i uciszyć
U mnie 6/7 dpo, bo mimo monitoringu nie wiem ktory dzien liczyc jako owu🤦‍♀️ ale tak dokladnie bol nog jak zakwasy, skad to sie bierze 🤔

Ooo a u mnie z 2 dni temu ponad 1 kg mniej po calym dniu packmana, takze nieźle 😁😁
Dziś w pracy tylko 4h i jedziemy ze starym zrobić tesciowej niespodziankę z okazji dnia matki 😊

Dzień dobry 🙃 U mnie szalona misja- ogarnąć się. Pracuje z domu dla korpo i wczoraj w trakcie „calla” ktoś wpadł na niesamowity pomysł, ze może włączymy kamerki i poczujemy większą jedność 😂 Nie muszę mówić, że w tym momencie leżałam w łóżku, bylam w starej bluzie, a na głowie siedział mi pies? Dziś nie dam się zaskoczyć! 👊

Piąteczek kochany! 😍😍
U mnie 37 dzień cyklu. Nadal nic. Czekam, czekam i czekam. Chcę już następny cykl. Mogłabym zatestować dla świętego spokoju, ale zużyłam wszystkie 7 testów już z tydzień temu 😂😂😂 w ogóle jakas taka poddenerwowana chodzę, chwała Bogu za moje starego, który wszystko znosi. Nie drę mordy, bo ja nigdy nie drę, ale jakieś dziwne foszki mi się włączaja, normalnie jak nie ja. Ja zawsze jestem radosna i uśmiechnięta, a tu np. Stary mnie wkurwił wczoraj, że chciałam mu dać buziaka, a on dał mi tylko takiego szybkiego i zaczął jakieś gadki co tam musi jeszcze zrobić. Poczułam się olana, bo chciałam takiego namiętnego buziaka, a nie szybkiego i tak się wkurwiłam, jakby nie wiem co się stało. Mam taką burze hormonów, że już chce skończyć ten zasrany cykl, bo wybuchnę

Dzień dobry 😊
U mnie piateczek ponury i deszczowy 😭
Nienawidzę takiej pogody. Ale mój trawnik się cieszy więc jakoś to zniosę.
Dzisiaj planuję zrobić mega zakupy kosmetyczne, jeżeli macie do polecenia jakieś złote odkrycia kosmetyczne to polećcie 😊
Przedwczoraj byłam u fryzjera - już szykuje się na powrót do pracy.
Muszę Wam przyznać, że dwa miesiące po poronieniu czuję że to przepracowałam i mam siłę, by wrócić (choć z ludźmi nadal nie chce mi się rozmawiać ani ich widywać). Potrzebowałam dokładnie tych kilku tygodni, by wrócić do równowagi (a przypomnę tylko, że jak byłam 3 tygodnie temu na wizycie to płakałam gince przez całe nasze spotkanie).

A dodam Wam jeszcze, że od tygodnia mam atak rwy kulszowej. Nigdy wcześniej mnie takie dziadostwo nie spotkało. Neurolog wypisała mi tak silne leki, że teraz kręgosłup i noga boli coraz mniej, ale za to żołądek nie daje rady mimo brania osłonowych.
Jeżeli w tym półroczu los mnie jeszcze doświadczy jakoś boleśnie to chyba będzie znak, że jestem stara i pora umierać. 🙈
Tez mialam takie leki z pol roku temu, jedz jogurciki i rosołek, generalnie oprocz tych jogurtow to lepiej cieple delikatne posilki 🤗 i powodzenia w pracy, bardzo dobrze ze dałaś sobie czas.
Ja to wam powiem że zapominam nawet o kremowaniu buzi, umre sucha i pomarszczona😅

reklama
Do góry