Nel331
Fanka BB :)
Widze, ze tylko ja ze starym organizacja ślubu i wesela i w gole całe wydarzenie pełen luz. Pod kościołem nie wiedzieliśmy, ze mamy autokar dla gości, ze jest niespodzianka na sali, dekoratorka oprócz dekoracji ogarnęła tez jakiś rozkład jazdy bo ja nawet nie wiedziałam, ze coś takiego trzeba xD w dniu wesela woziłam ludzi na makijaż i fryz, jeździłam po kwiatki dla swiadkowej do fryzuryPowiem wam ze tak jak stresuje sie zawsze nawet najmniejsza pierdola, mam tysiace scenariuszy pt co moze pojsc nie tak, to slub mnie w ogole nie stresowalczulam sie tak cudownie, wstapil we mnie taki spokoj, o wszystkim pamietalam, mialam rozpisany harmonogram xD i ogolnie tylko sie upewniałam czy wszystko idzie jak nalezy
i o dziwo wszystko się udalo! Gdzie nam sie zawsze rozne ciekawe rzeczy przydarzaja w najmniej odpowiednim momencie. Jedyne co to zaczęło lac chwile przed wyjsciem z domu
![]()

I jeszcze zostawili mnie w aucie od D.. strony po kościołem i poszli gdzieś i musiałam czekać aż ktoś mnie ciut podwiezie pod drzwi