Anasta07
Fanka BB :)
Monitoringi miałaś robione? Stymulację masz bo nie występują własne czy z innego powodu? Przez taki czas pewnie sporo badań robiłaś, ale może podzielisz się, dziewczyny może zasugerują jakie warto by jeszcze zrobić na własną rękę. Po cło dostałaś zastrzyk na pęknięcie? Też jestem w trakcie pierwszej stymulacji i czekamy na efekty...Teraz to był piąty cykl.
Ale w latach 2016-2018 starałam się z byłym mężem i nigdy nie udało się zajść w ciąże, a mój były mąż ma córkę i mój obecny partner tez ma dwójkę dzieci (12 i 14) wiec to raczej mój problem
Miałam robione trochę badan, w tym drożność, została jeszcze laparoskopia na wiosnę jak się nie uda ale boje się tego badania i jeśli się teraz na cyklach stymulowanych nie uda (jestem po pierwszym nieudanym na clo, estrofem, progesteron) to laparoskopia a później to już tylko klinika leczenia niepłodności
Może warto by się wybrać w okolicach przewidywanej owu na monitoring cyklu, co pokaże czy owulacje występują, czy pęcherzyki pękają i będzie łatwiej posiłkować się testami owuPrzyznam się bez bicia, sprawdzałam byle jak, bo na podstawie wyliczonej owulacji, która jednak mogła przypadać później. Denerwowałam się, bo pasek nie pojawiał się taki wyraźny jak powinien, a kiedy intensywność koloru spadała, uznawałam że już po zawodach w danym miesiącu. Czekam na okres i planuję w nowym cyklu sprawdzać codziennie.
I tu już dużo się od was nauczyłam z samego czytania forum. Instrukcja z opakowania pasków z tym przeprowadzaniem testów w pięć wskazanych dni nijak ma się u mnie do rzeczywistej potrzeby.