reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

To był nasz pierwszy cykl , jestem w takim szoku , że sama już nie dowierzam. Miesiac temu stwierdziliśmy ze to „już” i przestalismy się zabezpieczać , na dzisiaj mam umówiona wizytę do gin żeby powiedziec ze zaczynamy działać .Najlepsze jest to , że mam typowo „objawy” @. Ból podbrzusza , nudności i bolące piersi.
Te objawy są również typowe dla ciąży. Życzę Ci spokojnych 9 MSC i łatwego porodu 🤗

reklama
To był nasz pierwszy cykl , jestem w takim szoku , że sama już nie dowierzam. Miesiac temu stwierdziliśmy ze to „już” i przestalismy się zabezpieczać , na dzisiaj mam umówiona wizytę do gin żeby powiedziec ze zaczynamy działać .Najlepsze jest to , że mam typowo „objawy” @. Ból podbrzusza , nudności i bolące piersi.
Gratuluję :) też miałam takie objawy w pierwszej ciąży, ale magicznie zniknęły po terminie miesiączki. Wtedy już wiedziałam, że coś jest na rzeczy :D ciekawie czy u Ciebie też tak będzie :)

Nie uważam aby zrobiła cokolwiek złego. Każda z nas ma swoje powody dla których tu jest i dla każdej z nas jest tu miejsce na Ton twojego wpisu jest bardzo… niefajny.
Dokładnie tak, ja rozumiem @Kadia12 bo też mamy pierwszy miesiąc starań i wkraczamy w nieznany teren. Nikt zwykle nie robi kompleksowych badań krwi, hormonów, amh itd. jeśli nie stara się o bejbika, więc nigdy nie wiadomo czy w środku coś niepożądanego się nie dzieje, to normalne że nie denerwujemy.
Po rozpoczeciu przygody starań o dziecko jestem pełna podziwu dla wieloletnich staraczek i nie wiem jak wy to robicie, ale nadzieja umiera ostatnia.
Wysyłam wszystkim "baby dust" ✨ i oby 2022 był szczęśliwy dla nas wszystkich, a @Kadia12 tobie składam serdeczne gratulacje 💕

Nie uważam aby zrobiła cokolwiek złego. Każda z nas ma swoje powody dla których tu jest i dla każdej z nas jest tu miejsce na Ton twojego wpisu jest bardzo… niefajny.
Nie napisałam że zrobiła coś złego, jest dużo nowych dziewczyn które zaczynają się w tym roku starać. Po prostu dla innych które starają się już długo, takie panikowanie na początku bez powodu jest niezrozumiałe. Początek starań powinien być na luzie, ekscytujący, a nie zamartwianie się od początku że na pewno coś jest nie tak. Chyba siedzenie na forum dłużej po prostu otwiera oczy i uświadamia że jednak zachodzenie w ciążę to nie zawsze jest takie hop siup za pierwszym razem i uczy trochę pokory i cierpliwości, czego każdemu życzę bo nie jest to łatwe.

reklama
Tak po prostu mam . Zawsze we wszystkim , taki mój charakter i mimo , że chciałabym to zmienić nie dam rady. Myślałam , że to forum jest dla wszystkich „sztaraczek”. Jeśli Was to uraziło przepraszam .
Ale czy ja gdzies napisalam ze to urazilo. Tylko sie zdziwilam i sie ucieszylam ze sie udalo.
Nie doszukuj sie tylko sie ciesz!!!
I spokojnych 9mcy i szczesliwego rozwiazania!

Do góry