reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

To był nasz pierwszy cykl , jestem w takim szoku , że sama już nie dowierzam. Miesiac temu stwierdziliśmy ze to „już” i przestalismy się zabezpieczać , na dzisiaj mam umówiona wizytę do gin żeby powiedziec ze zaczynamy działać .Najlepsze jest to , że mam typowo „objawy” @. Ból podbrzusza , nudności i bolące piersi.
Te objawy są również typowe dla ciąży. Życzę Ci spokojnych 9 MSC i łatwego porodu 🤗

reklama
To był nasz pierwszy cykl , jestem w takim szoku , że sama już nie dowierzam. Miesiac temu stwierdziliśmy ze to „już” i przestalismy się zabezpieczać , na dzisiaj mam umówiona wizytę do gin żeby powiedziec ze zaczynamy działać .Najlepsze jest to , że mam typowo „objawy” @. Ból podbrzusza , nudności i bolące piersi.
Gratuluję :) też miałam takie objawy w pierwszej ciąży, ale magicznie zniknęły po terminie miesiączki. Wtedy już wiedziałam, że coś jest na rzeczy :D ciekawie czy u Ciebie też tak będzie :)

Nie uważam aby zrobiła cokolwiek złego. Każda z nas ma swoje powody dla których tu jest i dla każdej z nas jest tu miejsce na Ton twojego wpisu jest bardzo… niefajny.
Dokładnie tak, ja rozumiem @Kadia12 bo też mamy pierwszy miesiąc starań i wkraczamy w nieznany teren. Nikt zwykle nie robi kompleksowych badań krwi, hormonów, amh itd. jeśli nie stara się o bejbika, więc nigdy nie wiadomo czy w środku coś niepożądanego się nie dzieje, to normalne że nie denerwujemy.
Po rozpoczeciu przygody starań o dziecko jestem pełna podziwu dla wieloletnich staraczek i nie wiem jak wy to robicie, ale nadzieja umiera ostatnia.
Wysyłam wszystkim "baby dust" ✨ i oby 2022 był szczęśliwy dla nas wszystkich, a @Kadia12 tobie składam serdeczne gratulacje 💕

Nie uważam aby zrobiła cokolwiek złego. Każda z nas ma swoje powody dla których tu jest i dla każdej z nas jest tu miejsce na Ton twojego wpisu jest bardzo… niefajny.
Nie napisałam że zrobiła coś złego, jest dużo nowych dziewczyn które zaczynają się w tym roku starać. Po prostu dla innych które starają się już długo, takie panikowanie na początku bez powodu jest niezrozumiałe. Początek starań powinien być na luzie, ekscytujący, a nie zamartwianie się od początku że na pewno coś jest nie tak. Chyba siedzenie na forum dłużej po prostu otwiera oczy i uświadamia że jednak zachodzenie w ciążę to nie zawsze jest takie hop siup za pierwszym razem i uczy trochę pokory i cierpliwości, czego każdemu życzę bo nie jest to łatwe.

reklama
Tak po prostu mam . Zawsze we wszystkim , taki mój charakter i mimo , że chciałabym to zmienić nie dam rady. Myślałam , że to forum jest dla wszystkich „sztaraczek”. Jeśli Was to uraziło przepraszam .
Ale czy ja gdzies napisalam ze to urazilo. Tylko sie zdziwilam i sie ucieszylam ze sie udalo.
Nie doszukuj sie tylko sie ciesz!!!
I spokojnych 9mcy i szczesliwego rozwiazania!

Do góry