reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Powiem tak, pamiętam jak mama mi mówiła że po 30 i ciążach wszystko z figurą się zmienia 😀 I fakt, ciesz się do tej 30,masz jeszcze trochę czasu, u mnie kom o przekroczenie 30,stres i pandemia dołożyły parę kilo, a kilkanaście lat ważyłam prawie ciągle 52kg :p Teraz zrobiłam się rozlazła i ciężko mi wrócić do treningów jak kiedyś, które uwielbiałam...
Mi też w ciąży odrazu brzuch wydęło, bałam się że skoro tak jest na początku i mi tak niekomfortowo było to co będzie później 🙄 No nie musiałam się póki co przekonać. A aż wygooglałam zdj Rihanny... 😶 Jejku, przeraża mnie to z lekka 😛
Ja tam mogę być 3 razy taka jak ona, byle donosić! 🙈

reklama
Hahahahahha możemy coś zamieszać ale jak będziesz w ciąży to nie wypada 🤷🏽‍♀️

Ja to myslalam ze jestes taką krągłą szatynką 😁

No to plan jest 😁

Dziś leje ale blizej lata polecam 😁

Ja robię sama tak średnio co 2 - 3 tyg chyba że mi się nie chce to wtedy robie przerwę. Robie hybrydy, mam lampę i lakiery itp ale robie tylko sobie
Ja nie umiem zwykłym lakierem XD

Ja tam mogę być 3 razy taka jak ona, byle donosić! 🙈
No wiem, to oczywiste! Pamiętam jak rok temu straciłam ciążę, a zaraz jakieś 2mce później okazało się że szwagierka jest niespodziewanie w ciąży, i największym jej zmartwieniem było że bała się że będzie mieć rozstępy!!! Myślałam że ją walnę w czachę, bo ja sama cierpiałam a ona takie pierdoły gadała i myślałam sobie: kobieto chyba nie wiesz co mówisz i módl się żeby było wszystko dobrze do końca, a nie... i marzyłam mieć takie zmartwienia 🙄 Później ona sama miała ogromne problemy z ciążą i myślę że żałowała swoich słów.

@Moonstone @pluto_nova , będzie działane:) było też działane w środę i czwartek, a wczoraj się nie udało, bo podrażniłam sobie oko soczewkami na tyle, że musiałam w nocy okłady robić z herbaty i wzięłam nawet tabletke przeciwbólową. Nigdy czegoś takiego nie miałam... no więc, seksy odeszły na dalszy plan. Dlatego sie przejmowałam, czy jak będziemy działać dziś, to jest jeszcze szansa czy z powodu wczorajszej abstynencji wszystko przepadło.
Dziś z okiem na szczęście lepiej.
Oj znam te problemy z soczewkami, moja największą zmora sa paprochy z szalikow, swetrow itp. Ciagle cos w oku, oszalec idzie🤣

Chyba psychika mi wraca do normy. Czuję swego rodzaju ekscytacje jak sobie myślę znowu o staraniach, czekaniu na testowanie, czy będą kreski czy nie będą. Jakas taka adrenalina we mnie buzuje, może to hormony szaleja. Jak się dowiedziałam o ciąży to tak jakoś brakowało mi czegoś, czułam jakby coś się skończyło, nie wiem jak to ująć. Brakowało mi tego przeżywania z Wami. To jest jakieś dziwne 😂

Chyba psychika mi wraca do normy. Czuję swego rodzaju ekscytacje jak sobie myślę znowu o staraniach, czekaniu na testowanie, czy będą kreski czy nie będą. Jakas taka adrenalina we mnie buzuje, może to hormony szaleja. Jak się dowiedziałam o ciąży to tak jakoś brakowało mi czegoś, czułam jakby coś się skończyło, nie wiem jak to ująć. Brakowało mi tego przeżywania z Wami. To jest jakieś dziwne 😂
ja to rozumiem, teraz jestem jakoś po owulacji i pomyślałam, ze smutno mi, ze teraz się nie ekscytuję i nie czekam na testowanie xD

reklama
Do góry