Ceonis
Fanka BB :)
Ja właśnie widziałam, że Ty zawsze masz piękne!Nie wyobrażam sobie życia bez paznokci. Mają mi zrobić nawet po śmierci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie widziałam, że Ty zawsze masz piękne!Nie wyobrażam sobie życia bez paznokci. Mają mi zrobić nawet po śmierci
Czyli ogolnie trzeba działaćDziewczyny, dzisiaj owulak jednoznacznie pozytywny (@Moonstone, miałaś rację). Czyli nie mam się kierować wczorajszym, tylko dzisiejszym? (Dla porównania dodam też zdjęcie wczorajszego)
tak dzisiejszym I marsz do sex roomu! Proszę nie próżnować!Dziewczyny, dzisiaj owulak jednoznacznie pozytywny (@Moonstone, miałaś rację). Czyli nie mam się kierować wczorajszym, tylko dzisiejszym? (Dla porównania dodam też zdjęcie wczorajszego)
U mnie styczniowe plemniki przeżyły 3 dni, wiec spokojnie@Moonstone @pluto_nova , będzie działane było też działane w środę i czwartek, a wczoraj się nie udało, bo podrażniłam sobie oko soczewkami na tyle, że musiałam w nocy okłady robić z herbaty i wzięłam nawet tabletke przeciwbólową. Nigdy czegoś takiego nie miałam... no więc, seksy odeszły na dalszy plan. Dlatego sie przejmowałam, czy jak będziemy działać dziś, to jest jeszcze szansa czy z powodu wczorajszej abstynencji wszystko przepadło.
Dziś z okiem na szczęście lepiej.
Powiem tak, pamiętam jak mama mi mówiła że po 30 i ciążach wszystko z figurą się zmienia I fakt, ciesz się do tej 30,masz jeszcze trochę czasu u mnie kombo przekroczenie 30,stres i pandemia dołożyły zaledwie parę kilo ale widać niestety różnicę, a kilkanaście lat ważyłam prawie ciągle 52kg Teraz zrobiłam się rozlazła i ciężko mi wrócić do treningów jak kiedyś, które uwielbiałam...Figura pewnie do czasu xD ja jestem z tych co żrą jak świnie, także pewnie kiedyś to będzie widać a tak poza tym, to sama świetnie wyglądasz!
Jak byłam w ciąży, to bardzo mi macicę wydelo, jak się powiększyła to zaraz to było widać. Teraz wraz z upływem krwi wszystko się robi płaskie. Szkoda mi cyckow tylko, bo fajne były
A tak w ogóle ostatnio widziałam najnowsze zdj ciężarnej Rihanny. Je yyy, niech mi ktoś powie, że kobieta w zaawansowanej ciąży pięknie wygląda w ciuchach może tak, ale w stroju kąpielowym to taka krówka z dojami nie mówię, że to źle, bo to normalne, ale to szok do jakich rozmarow dochodzi nasze ciało
Hahahahahha możemy coś zamieszać ale jak będziesz w ciąży to nie wypadasama się spakuje! Biorę butle i niech mi hiszpański Stary miesza cuda!!!
Ja to myslalam ze jestes taką krągłą szatynkąO mnie myślałyście, że jestem blondynka na pewno xD
A ja taka szatynka
Edit: ja to jestem z tych, co nie mają ładnie zrobionych paznokci, bo jestem w tym beznadziejna a do kosmetyczki nie mam nigdy czasu
No to plan jestnie trzeba do bagażnika! Z tyłu miejsce jedno jest, tylko wtedy @Zazuu musiałaby psa wziąć na kolana, a dobrze wiemy, że to żaden problem
Dziś leje ale blizej lata polecamTak kusisz, a mi się marzy długi weekend w Barcelonie
Ja robię sama tak średnio co 2 - 3 tyg chyba że mi się nie chce to wtedy robie przerwę. Robie hybrydy, mam lampę i lakiery itp ale robie tylko sobieJa jak widzę paznokcie niektórych koleżanek to tez bym chciała, ale właśnie… wydawanie 100 złotych co 3 tygodnie średnio mnie bawi