Ceonis
Fanka BB :)
A czemu nie?ja to rozumiem, teraz jestem jakoś po owulacji i pomyślałam, ze smutno mi, ze teraz się nie ekscytuję i nie czekam na testowanie xD
Mi bez tego było było nuuudno jak chooj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu nie?ja to rozumiem, teraz jestem jakoś po owulacji i pomyślałam, ze smutno mi, ze teraz się nie ekscytuję i nie czekam na testowanie xD
Jesuuu mam to samo nawet dziś owulaka zrobiłam, i wczoraj tez ale blady wiec przynajmniej wiem że wydłuży mi się cykl.Mnie tak kusi, żeby się starać. Normalnie mnie skręca jednak człowiek od każdej adrenaliny się uzależnia
Najlepsza jest ta adrenalinka! Ja Wam mówię, jak zajdziecie to nastanie nuuuuuda xDMnie tak kusi, żeby się starać. Normalnie mnie skręca jednak człowiek od każdej adrenaliny się uzależnia
No ja zaszłam i wcale nudy nie było.... marzę o tej nudzie szczerze mówiącNajlepsza jest ta adrenalinka! Ja Wam mówię, jak zajdziecie to nastanie nuuuuuda xD
Oczywiście nie mówię o tym, że pewnie będziemy się martwić, czy ta ciąża się utrzyma. To jednak nie ta sama adrenalinka
No rozumiem, ja to półżartem napisałam dlatego też wspomniałam, że będą zmartwienia typu czy ta ciąża się utrzyma, ale te emocje związane z testowaniem uwielbiam za siebie mówię oczywiścieNo ja zaszłam i wcale nudy nie było.... marzę o tej nudzie szczerze mówiąc
A jeszcze zapytam tak z medycznej strony, musisz czekać do października/września dlaczego? Niby mogłabyś zajść w ciążę wcześniej, ale jakie są przeciwwskazania? Tak z ciekawości pytamNo ja zaszłam i wcale nudy nie było.... marzę o tej nudzie szczerze mówiąc
A jeszcze zapytam tak z medycznej strony, musisz czekać do października/września dlaczego? Niby mogłabyś zajść w ciążę wcześniej, ale jakie są przeciwwskazania? Tak z ciekawości pytam
Rozumiem, dziękuję za infoMetotreksat to generalnie straszny syf
Zajście w ciąże wcześniej niż 6 miesięcy po podaniu może grozić dużymi wadami płodu
no ja narazie wstrzymuję starania na jakieś 3 miesiace+, bo zmieniam pracę a chcę mieć jasną i bezpieczną sytuację jak będę miała zajsć w ciążę. Więc narazie się nie staramy, nawet supli już za bardzo nie bioręA czemu nie?
Mi bez tego było było nuuudno jak chooj