reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Mnie tak kusi, żeby się starać. Normalnie mnie skręca :D jednak człowiek od każdej adrenaliny się uzależnia :p
Jesuuu mam to samo nawet dziś owulaka zrobiłam, i wczoraj tez ale blady wiec przynajmniej wiem że wydłuży mi się cykl.
Wogole postanowiłam robić owulaki (nie tak często jak wcześniej) I mierzyć temperature zeby monitorować jakoś te cykle tak czy siak (I unikać seksu w owu żeby potem nie panikować jak te laski: "czy jestem w ciąży mino prezerwatywy?! 😂😂😂😂)

Mnie tak kusi, żeby się starać. Normalnie mnie skręca :D jednak człowiek od każdej adrenaliny się uzależnia :p
Najlepsza jest ta adrenalinka! Ja Wam mówię, jak zajdziecie to nastanie nuuuuuda xD
Oczywiście nie mówię o tym, że pewnie będziemy się martwić, czy ta ciąża się utrzyma. To jednak nie ta sama adrenalinka 😜

Teraz se myśle, że skoro nie zdążę urodzić już w tym roku, to mogłabym tak na wiosnę. Nie lubię stycznia i lutego, bardziej nawet niż listopada. Oczywiście nie będę wybrzydzać, bo to śmieszne by było, ale nie mam takiej spiny, że to musi byc już teraz w następnym cyklu i już. Tak z 3 - 4 cykle daje sobie na luz

A jeszcze zapytam tak z medycznej strony, musisz czekać do października/września dlaczego? Niby mogłabyś zajść w ciążę wcześniej, ale jakie są przeciwwskazania? Tak z ciekawości pytam

Metotreksat to generalnie straszny syf
Zajście w ciąże wcześniej niż 6 miesięcy po podaniu może grozić dużymi wadami płodu

reklama
Do góry