reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Myślałam że trochę posiedzę i poczekam w tym sexroomie, ale zrobiłam dziś test owu żeby się przekonać czy faktycznie będzie dłuższe czekanie a tu zonk, zapowiada się że będzie o czasie, podczas gdy poprzedni cykl był 12 dni dłuższy :O Rok temu po zabiegu był dłuższy o tydzień i co cykl skracał się o 1-2 dni, więc myślałam że teraz też tak będzie 😀 Wiem że to jeszcze nie peak, ale spodziewałam się totalnego bladziocha, śluzu brak 🙂 Niby 2 dni temu coś mnie tam w jajnikach bolało, mam nadzieję że nie jest po ptokach, bo to dopiero byłby zaskok 😐
A pamiętam jak gdzieś dziewczyny pisały że nie widzą w sklepie play apki premom. Mi na tablecie pokazuje że wymagana aktualizacja, po czym tej aplikacji nie znajduje :O Początkowo korzystałam tylko na tablecie, teraz na tel i mam wrażenie że nie wszystko mi się "przeniosło" na tel, chciałam to zrobić, a tu się nie da :O Nie wiem o co chodzi, na tel działa normalnie.
Ja też właśnie próbowałam ją pobrać na telefon i czasu zmarnowałam a i tak nijak jej nie znalazłam. Fajna opcja z tymi zdjęciami testów.

reklama
Tak dokładnie! Stawiałam na taki mysi blond 😂 Każda z was wygląda inaczej niż sobie wyobrażałam 😀 Też nie mam nigdy zrobionych paznokci, bo nienawidzę ściągania hybrydy, w malowanie sama jestem beznadziejna więc już lepiej jak nie mam wogóle niż umalowane przez siebie 😂 zresztą w pracy też nie powinnam mieć umalowanych i wcale mi to nie przeszkadza.
Ja jak widzę paznokcie niektórych koleżanek to tez bym chciała, ale właśnie… wydawanie 100 złotych co 3 tygodnie średnio mnie bawi

Ja jak widzę paznokcie niektórych koleżanek to tez bym chciała, ale właśnie… wydawanie 100 złotych co 3 tygodnie średnio mnie bawi
kiedyś też tak mówiłam, a potem zaczęłam chodzić 😂 I nie przesadzaj, że co 3 tygodnie 😂 Tyle, że ja z fryzjera nie korzystam, bo kolor mam swój. Stary płaci kasę u barbera, syn też to ja sobie paznokci nie mogę zrobić? 😂

Tak dokładnie! Stawiałam na taki mysi blond 😂 Każda z was wygląda inaczej niż sobie wyobrażałam 😀 Też nie mam nigdy zrobionych paznokci, bo nienawidzę ściągania hybrydy, w malowanie sama jestem beznadziejna więc już lepiej jak nie mam wogóle niż umalowane przez siebie 😂 zresztą w pracy też nie powinnam mieć umalowanych i wcale mi to nie przeszkadza.
Ja raz miałam żele i nigdy więcej. Straszne miałam po nich paznokcie. A tak to właśnie czasem sama se pomaluje na taki delikatny kolor. Za to u stóp to zawsze mam pomalowane! Lato, zima, nieważne xD

kiedyś też tak mówiłam, a potem zaczęłam chodzić 😂 I nie przesadzaj, że co 3 tygodnie 😂 Tyle, że ja z fryzjera nie korzystam, bo kolor mam swój. Stary płaci kasę u barbera, syn też to ja sobie paznokci nie mogę zrobić? 😂
hybrydę by trzeba było co 3-4, a dla mnie to już przesada. Farbuje się sama, na kolor tylko o pol tonu inny od mojego (bo mi poszły w ciemny kasztan a wcześniej były bardziej rude)

reklama
ja w sumie nie mialam wyobrazenia :D no ale figurę masz jak marzenie <3
Ja paznokcie tylko w lato czasem robię, zawsze mi hajsu szkoda xD z restzą jalubię takie naturalne, pociągnięte jamkimś mlecznym lakierem
Figura pewnie do czasu xD ja jestem z tych co żrą jak świnie, także pewnie kiedyś to będzie widać 😂 a tak poza tym, to sama świetnie wyglądasz! 😍
Jak byłam w ciąży, to bardzo mi macicę wydelo, jak się powiększyła to zaraz to było widać. Teraz wraz z upływem krwi wszystko się robi płaskie. Szkoda mi cyckow tylko, bo fajne były 😁
A tak w ogóle ostatnio widziałam najnowsze zdj ciężarnej Rihanny. Je yyy, niech mi ktoś powie, że kobieta w zaawansowanej ciąży pięknie wygląda 😂 w ciuchach może tak, ale w stroju kąpielowym to taka krówka z dojami 😂 nie mówię, że to źle, bo to normalne, ale to szok do jakich rozmarow dochodzi nasze ciało 😱

Do góry