reklama
Anasta07
Fanka BB :)
Myślałam że trochę posiedzę i poczekam w tym sexroomie, ale zrobiłam dziś test owu żeby się przekonać czy faktycznie będzie dłuższe czekanie a tu zonk, zapowiada się że będzie o czasie, podczas gdy poprzedni cykl był 12 dni dłuższy :O Rok temu po zabiegu był dłuższy o tydzień i co cykl skracał się o 1-2 dni, więc myślałam że teraz też tak będzie
Wiem że to jeszcze nie peak, ale spodziewałam się totalnego bladziocha, śluzu brak
Niby 2 dni temu coś mnie tam w jajnikach bolało, mam nadzieję że nie jest po ptokach, bo to dopiero byłby zaskok 
A pamiętam jak gdzieś dziewczyny pisały że nie widzą w sklepie play apki premom. Mi na tablecie pokazuje że wymagana aktualizacja, po czym tej aplikacji nie znajduje :O Początkowo korzystałam tylko na tablecie, teraz na tel i mam wrażenie że nie wszystko mi się "przeniosło" na tel, chciałam to zrobić, a tu się nie da :O Nie wiem o co chodzi, na tel działa normalnie.

A pamiętam jak gdzieś dziewczyny pisały że nie widzą w sklepie play apki premom. Mi na tablecie pokazuje że wymagana aktualizacja, po czym tej aplikacji nie znajduje :O Początkowo korzystałam tylko na tablecie, teraz na tel i mam wrażenie że nie wszystko mi się "przeniosło" na tel, chciałam to zrobić, a tu się nie da :O Nie wiem o co chodzi, na tel działa normalnie.
Załączniki
Mmiiaa
Ja niestety wlasnie tez nie mogę ściągnąć tej apki, od kilku dni nie widze jej w sklepie playMyślałam że trochę posiedzę i poczekam w tym sexroomie, ale zrobiłam dziś test owu żeby się przekonać czy faktycznie będzie dłuższe czekanie a tu zonk, zapowiada się że będzie o czasie, podczas gdy poprzedni cykl był 12 dni dłuższy :O Rok temu po zabiegu był dłuższy o tydzień i co cykl skracał się o 1-2 dni, więc myślałam że teraz też tak będzieWiem że to jeszcze nie peak, ale spodziewałam się totalnego bladziocha, śluzu brak
Niby 2 dni temu coś mnie tam w jajnikach bolało, mam nadzieję że nie jest po ptokach, bo to dopiero byłby zaskok

dziś mam bardzo podobna kreske, jesli jutro bedzie peak to oznacza że dobrze wyznaczałam sobie owu bez testów itp.

Z
zaz208622
Gość
sama się spakuje! Biorę butle i niech mi hiszpański Stary miesza cuda!!!A zapraszamy na taras
Zapytaj @pluto_nova czy Cie spakuje do bagażnika na trip do Hiszpanii i zapraszam obie
Ale ona pytała o przytulanki a nie o seks![]()
Ceonis
O mnie myślałyście, że jestem blondynka na pewno xDOho, dżaga alert![]()
A ja taka szatynka

Edit: ja to jestem z tych, co nie mają ładnie zrobionych paznokci, bo jestem w tym beznadziejna

pluto_nova
Moderator
15dc owulak pozytywny, brzuch się rozpychał owulacyjnie już kilka dniHmmm no niby skok był ale faktycznie jakiś dziwny ten wykresa czujesz owu?

pluto_nova
Moderator
nie trzeba do bagażnika! Z tyłu miejsce jedno jest, tylko wtedy @Zazuu musiałaby psa wziąć na kolana, a dobrze wiemy, że to żaden problemA zapraszamy na taras
Zapytaj @pluto_nova czy Cie spakuje do bagażnika na trip do Hiszpanii i zapraszam obie

L
Ladycarooo
Gość
ja w sumie nie mialam wyobrazeniaO mnie myślałyście, że jestem blondynka na pewno xD
A ja taka szatynka
Edit: ja to jestem z tych, co nie mają ładnie zrobionych paznokci, bo jestem w tym beznadziejnaa do kosmetyczki nie mam nigdy czasu
![]()
Ja paznokcie tylko w lato czasem robię, zawsze mi hajsu szkoda xD z restzą jalubię takie naturalne, pociągnięte jamkimś mlecznym lakierem
olka11135
A zapraszamy na taras
Tak kusisz, a mi się marzy długi weekend w Barcelonie
reklama
Anasta07
Tak dokładnie! Stawiałam na taki mysi blondO mnie myślałyście, że jestem blondynka na pewno xD
A ja taka szatynka
Edit: ja to jestem z tych, co nie mają ładnie zrobionych paznokci, bo jestem w tym beznadziejnaa do kosmetyczki nie mam nigdy czasu
![]()