reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej :) dziewczyny może Wy mi podpowiecie bo zapomniałam zapytac Lekarza :/ mam dziś badanie E2, LH, FSH, PRL i testosteron. Czy przed badaniem powinnam przyjąć normalnie dawkę euthyrox czy powinnam być całkowicie nadczo ?

Dobra, koniec żartów. Chciałabym się poskarżyć, że ani trochę nie jestem zadowolona z moich temperatur... Niby idzie w górę po bożemu, ale wciąż grubo poniżej 37 - czuję się jakbym mierzyła ja komuś innemu 🤣 To do mojego ciała niepodobne! 😂 Zobaczcie mój wykres i powiedzcie mi, kiedy Waszym zdaniem była owu? 15dc?Czy jestem 3 dpo? 🤔😝

Załączniki

• 7d3f7db3-f312-4863-a721-b7658015a5c3.jpg
    7d3f7db3-f312-4863-a721-b7658015a5c3.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 69
Dobra, koniec żartów. Chciałabym się poskarżyć, że ani trochę nie jestem zadowolona z moich temperatur... Niby idzie w górę po bożemu, ale wciąż grubo poniżej 37 - czuję się jakbym mierzyła ja komuś innemu 🤣 To do mojego ciała niepodobne! 😂 Zobaczcie mój wykres i powiedzcie mi, kiedy Waszym zdaniem była owu? 15dc?Czy jestem 3 dpo? 🤔😝
Dla mnie wyglada bardziej na późniejsza owulke niż 15 dc ale ja się nie znam za bardzo. @Zazuu help?

Ja bym obstawiała 3dpo, chociaż temp rzeczywiście nie powala i nie jestem do końca przekonana 🙈

reklama
Do góry