Bibi89
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ależ figura!Wstawiam Wam fotę, bo jeszcze nie wstawiałam, idę się kąpać z winem
Jak profesjonalnie wygląda! Stary jest barmanem czy co?Ja starego poprosiłam o mojito
Zobacz załącznik 1394565
Niespełnionym barmanem nadaje się, robi genialne mojito klasyczne ale też z arbuza albo owoców leśnych albo ananasowe mojito czasem też robi jakieś inne drinki (ale ja to średnio lubię talię słodkie wiec ograniczam się do mojito i gin&tonic)Jak profesjonalnie wygląda! Stary jest barmanem czy co?
No ja bym chciała!Tu np było ananasowy mojito, wiem, że teraz wszystkie będziecie chciały że mną w piwnicy siedzieć
Zobacz załącznik 1394570
Hehe, starość… ja mam płytę Comy pierwsze wyjście z mroku wypalaną przez nich na kompie, wiecie, taka zwykła CD, z okładką drukowaną na zwykłej drukarce dostałam ją od od Roguca zanim w ogóle wydali tę płytę, nikt wtedy o nich nie słyszał i grali do kotleta na małomiasteczkowych imprezach a co do Hey to moja bratowa założyła ich pierwszy oficjalny fanklub ale dinozaurów nie pamietam
Tak od serca sobie tego winka nalałaśWstawiam Wam fotę, bo jeszcze nie wstawiałam, idę się kąpać z winem
Mi mama całe życie kupuje kurtki, nie przestała Tak więc mam całą szafę dobrych kurtek i wbrew opinii męża nie mam zamiaru się z nimi rozstawaćMi tez, mam 32. Ale doskonale trafia w mój gust, wiec nie narzekam XD
Matko! Jakaś Ty chuda! Zjadłabyś coś dziecko, a nie winem się pożywiała Nie no, żartuję, sama gruba nie jestem ale mam trochę krągłości, więc się nie dziwię że mówili o Tobie dziewczynko Ale mi w pracy dopiero nie wierzyli że mam 100cm w biodrach, a wczoraj kolega z którym już trochę pracuję nie wiedział że przekroczyłam 30 i dawał mi mniejWstawiam Wam fotę, bo jeszcze nie wstawiałam, idę się kąpać z winem
O matko jakie piękne i soczyste Piłabym! Moja szwagierka która trochę pracowała jako barmanka robi najlepsze. Ale mi narobiłaś smaka!Ja starego poprosiłam o mojito
Zobacz załącznik 1394565