reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Było więcej, ale upilam 😂
Ja starego poprosiłam o mojito 🥰🥰
20220422_224021.jpg

reklama
Jak profesjonalnie wygląda! Stary jest barmanem czy co? 😁
Niespełnionym barmanem 😁 nadaje się, robi genialne mojito klasyczne ale też z arbuza albo owoców leśnych albo ananasowe mojito 🤤🤤🤤 czasem też robi jakieś inne drinki (ale ja to średnio lubię talię słodkie wiec ograniczam się do mojito i gin&tonic)

Hehe, starość… ;) ja mam płytę Comy pierwsze wyjście z mroku wypalaną przez nich na kompie, wiecie, taka zwykła CD, z okładką drukowaną na zwykłej drukarce 😀 dostałam ją od od Roguca zanim w ogóle wydali tę płytę, nikt wtedy o nich nie słyszał i grali do kotleta na małomiasteczkowych imprezach 🙈 a co do Hey to moja bratowa założyła ich pierwszy oficjalny fanklub 😆 ale dinozaurów nie pamietam 😛

Wstawiam Wam fotę, bo jeszcze nie wstawiałam, idę się kąpać z winem 😂
Tak od serca sobie tego winka nalałaś 😃

reklama
Wstawiam Wam fotę, bo jeszcze nie wstawiałam, idę się kąpać z winem 😂
Matko! Jakaś Ty chuda! Zjadłabyś coś dziecko, a nie winem się pożywiała 😂😂 Nie no, żartuję, sama gruba nie jestem ale mam trochę krągłości, więc się nie dziwię że mówili o Tobie dziewczynko :D Ale mi w pracy dopiero nie wierzyli że mam 100cm w biodrach, a wczoraj kolega z którym już trochę pracuję nie wiedział że przekroczyłam 30 i dawał mi mniej 😁
O matko jakie piękne i soczyste 🤩 Piłabym! Moja szwagierka która trochę pracowała jako barmanka robi najlepsze. Ale mi narobiłaś smaka!
I wogóle obie narobiłyście, a ja zamiast się dziś napić, usnęłam w opakowaniu przed tv i tyle z tego piąteczku :p Teraz już pora spać, może jutro do was dołączę :)

Do góry