Madame JS
Fanka BB :)
Boshe, ja też...Powiedzcie ze żartujecie i wcale nie macie tyle lat, roczniku 93. Przecież ja pamietam jak byliście niemowlakami :O
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boshe, ja też...Powiedzcie ze żartujecie i wcale nie macie tyle lat, roczniku 93. Przecież ja pamietam jak byliście niemowlakami :O
Czas umierać...
Kulociąg w ogóle mi się z tym badaniem nie kojarzy...jest tak zwany kulociąg i aparat schultza.
Powiedzcie ze żartujecie i wcale nie macie tyle lat, roczniku 93. Przecież ja pamietam jak byliście niemowlakami :O
"Ta dziewczynka z winem, idąca się kąpać"Wstawiam Wam fotę, bo jeszcze nie wstawiałam, idę się kąpać z winem
No może jutro albo za kilka godzinNie umiem stwierdzić, czy te kreski na owulaku są takie same czy nie. Ale wygląda chyba, że jest blisko. Dziś 14. dc.
Haha tak xD nie wyglądam jak dziewczynka, no, może bez makijażu troszeczkę, ale duża ze mnie kobita"Ta dziewczynka z winem, idąca się kąpać"
Ja bym sobie nalała więcej zeby nie musieć zaraz wychodzić i robic dolewkiWstawiam Wam fotę, bo jeszcze nie wstawiałam, idę się kąpać z winem
Było więcej, ale upilamJa bym sobie nalała więcej zeby nie musieć zaraz wychodzić i robic dolewki