L
Ladycarooo
Gość
kochana który Twój cykl? pamiętaj, nowy cykl nowa szansaNo ja nie wytrzymalam i zrobilam test. Jutro @
Biel niestety.
Smutno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana który Twój cykl? pamiętaj, nowy cykl nowa szansaNo ja nie wytrzymalam i zrobilam test. Jutro @
Biel niestety.
Smutno.
Nie liczylam od poczatku, bo poczatkowo to wszystko na spontanie. Ale mysle ze conajmniej 8/9 cykl starańkochana który Twój cykl? pamiętaj, nowy cykl nowa szansa
A przypomnisz, czy badaliście się? Wybacz, nie pamiętam.Nie liczylam od poczatku, bo poczatkowo to wszystko na spontanie. Ale mysle ze conajmniej 8/9 cykl starań
Na razie zadnych dokladnych badan nie mialam, procz taki standardowych morfologia, tarczyca, usg.A przypomnisz, czy badaliście się? Wybacz, nie pamiętam.
Przy okazji chciałam napisać: jeśli mozecie, ustawcie awatar. Dużo łatwiej zapamiętać Wasze historie, jak macie zdjęcia, a nie tylko nick
hej dziewczyny
U mnie 4 dni do okresu, ale postanowiłam, że nie robię ani testów ani nie robię bety przed @. Po tym wyższym progesteronie tak się nakręciłam, że nockę miałam z głowy, do tego doszły jakieś myśli lękowe. Porozmawiałam z przyjaciółką i powiedziała mi, że ona robiła test dopiero 5 dni po okresie :O więc ja stwierdziłam, że czekam. Takie nakręcanie się widocznie mi nie służy.
odkręci się samo w swoim czasie, albo prędzej zajdziesz w ciążę niż się odkręci i tego Ci życzę.Zastanawiam sie dlaczego do pewnego momentu udalo mi sie podchodzic na luzie do tematu ciazy, a od kilku cykli trach! i człowiek prawie o niczym innym nie mysli. Przestaja go cieszyc takie prozaiczne rzeczy, ktore cieszyly wczesniej.
Jak odkrecic to zafiksowanie psychiczne
Ps. Moze sobie wkrecam ale mam wrazenie ze to od tego feralnego pozytywnego testu na poczatku wrzesnia tak mi sie porobilo. Nigdy wczesniej i pozniej nie mialam nawet cienia, a wtedy bladzioch ale byl.
też tak miałam na początku. Tylko ja - o ironio - byłam przekonana, że szybko zajdę. W ogóle temat niepłodności jakoś wypierałam. No jak już jak to powiedziałaś - trach - to zaczęliśmy badania.Zastanawiam sie dlaczego do pewnego momentu udalo mi sie podchodzic na luzie do tematu ciazy, a od kilku cykli trach! i człowiek prawie o niczym innym nie mysli. Przestaja go cieszyc takie prozaiczne rzeczy, ktore cieszyly wczesniej.
Jak odkrecic to zafiksowanie psychiczne
Ps. Moze sobie wkrecam ale mam wrazenie ze to od tego feralnego pozytywnego testu na poczatku wrzesnia tak mi sie porobilo. Nigdy wczesniej i pozniej nie mialam nawet cienia, a wtedy bladzioch ale byl.