W takim razie to ja zbankrutujęTo nasz też pierwszy cykl pewnie teraz jeszcze nie będę nakręcona na testy pewnie za pierwszym razem i tak się nie udało natomiast myślę że ta spirala później z tymi testami coraz bardziej się nakręca
reklama
hachette
Fanka BB :)
Miłego dniaMiłego dnia na szczęście jutro wolne bo oszaleje w mojej pracy, czas chyba to wszystko pierdoln** i poszukać innej
Ja tez dziękuje losowi, ze jutro wolne bo ten tydzień jest krótki ale turbo ciężki. ja mam dodatkowo wolny piątek i poniedziałek akurat w okolicach 15dc wiec jak dziś na monitoringu będzie pecherzyk to będziemy mieć czas i siłę szaleć
L
Ladycarooo
Gość
U mnie o
d kilku miesięcy ilość w miarę stała, ale w tym miesiącu straciłam wene i nawet dziś miałam testować, a zapomniałam xDKochane , a tak z czystej ciekawości… czy ilość robionych przez Was testów ciążowych zmniejsza się z każdym „ nieudanym „ miesiącem ? Bo ja przyznaję, że to nasz pierwszy cykl a ja zrobiłam już chyba z 10 testów Czy to ja jestem po prostu taka w gorącej wodzie kąpana
L
Ladycarooo
Gość
miłego dnia dziewczyny
CzarnaOlcha
Zaangażowana w BB
Również milego dnia!
Tinulka
Moderator
Ja też na szczęście mam wolny piątek i powiem ci że w sypialni będzie się działo oj będzieMiłego dnia
Ja tez dziękuje losowi, ze jutro wolne bo ten tydzień jest krótki ale turbo ciężki. ja mam dodatkowo wolny piątek i poniedziałek akurat w okolicach 15dc wiec jak dziś na monitoringu będzie pecherzyk to będziemy mieć czas i siłę szaleć
CzarnaOlcha
Zaangażowana w BB
No ja nie wytrzymalam i zrobilam test. Jutro @
Biel niestety.
Smutno.
Biel niestety.
Smutno.
A może jeszcze nic straconego?No ja nie wytrzymalam i zrobilam test. Jutro @
Biel niestety.
Smutno.
Ja jestem 5-6 dni do @ i ledwo się powstrzymuje żeby nie zrobić testu.
reklama
pluto_nova
Moderator
U mnie luuuuz 5dpo, nic się nie dzieje Pewnie bliżej @ będzie kuszenie (mimo, że człowiek na 90% wie, że nic z tego)
Podziel się: