reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Miłego dnia 😚 na szczęście jutro wolne bo oszaleje w mojej pracy, czas chyba to wszystko pierdoln** i poszukać innej
Miłego dnia 💚
Ja tez dziękuje losowi, ze jutro wolne bo ten tydzień jest krótki ale turbo ciężki. ja mam dodatkowo wolny piątek i poniedziałek 🤩🥳 akurat w okolicach 15dc wiec jak dziś na monitoringu będzie pecherzyk to będziemy mieć czas i siłę szaleć 😜😜

U mnie o
Kochane , a tak z czystej ciekawości… czy ilość robionych przez Was testów ciążowych zmniejsza się z każdym „ nieudanym „ miesiącem ? Bo ja przyznaję, że to nasz pierwszy cykl a ja zrobiłam już chyba z 10 testów 🤷‍♀️ Czy to ja jestem po prostu taka w gorącej wodzie kąpana
d kilku miesięcy ilość w miarę stała, ale w tym miesiącu straciłam wene i nawet dziś miałam testować, a zapomniałam xD

Miłego dnia 💚
Ja tez dziękuje losowi, ze jutro wolne bo ten tydzień jest krótki ale turbo ciężki. ja mam dodatkowo wolny piątek i poniedziałek 🤩🥳 akurat w okolicach 15dc wiec jak dziś na monitoringu będzie pecherzyk to będziemy mieć czas i siłę szaleć 😜😜
Ja też na szczęście mam wolny piątek i powiem ci że w sypialni będzie się działo oj będzie😏

reklama
Do góry