reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
ale ja nie mówię, że to ciąża - zwyczajnie rzuciłyśmy na Ciebie klątwę, jak zapodałaś nam informację o bladej kresce, a potem zniknęłaś 😂 A tak na poważnie, to może na dniach się wszystko wyklaruje 😉 A wykluczasz opóźnioną owulację?
Raczej nie, chociaż tak naprawdę nie mam 100% pewności czy ona w ogóle była. Jesli wystąpiła później to nici. Mój niemaz wyjechał w trasę. Co do klątwy to trwa już ponad 2 lata. Chociaż tak naprawdę nie robiłam nigdy dużo w tym kierunku, bo nie mieliśmy super parcia. Ja teraz poniekąd zluzowalam już w ogóle, a on w grudniu zafixowal do tego stopnia że szukał kliniki niepłodności. Czytał opinie etc. Zresztą między innymi dlatego poszedł pracować jako kierowca. Lepsza kasa. Będzie z czego odłożyć. W pewnym momencie to ja zaczęłam się diagnozować-mam IO i PCOS.

Kochane , a tak z czystej ciekawości… czy ilość robionych przez Was testów ciążowych zmniejsza się z każdym „ nieudanym „ miesiącem ? Bo ja przyznaję, że to nasz pierwszy cykl a ja zrobiłam już chyba z 10 testów 🤷‍♀️ Czy to ja jestem po prostu taka w gorącej wodzie kąpana

Kochane , a tak z czystej ciekawości… czy ilość robionych przez Was testów ciążowych zmniejsza się z każdym „ nieudanym „ miesiącem ? Bo ja przyznaję, że to nasz pierwszy cykl a ja zrobiłam już chyba z 10 testów 🤷‍♀️ Czy to ja jestem po prostu taka w gorącej wodzie kąpana
Przepraszam że zapytam, ale któryś z tych testów był pozytywny i kolejne dla pewności czy jak? Ja kiedyś zrobiłam 3 i myślałam że zaszalałam 😅

U mnie to rośnie 🤣🤣 ale ja na początku nie testowałam wcale, potem w dniu miesiączki a w grudniu to chyba z 5 dni pod rząd w koncu testowałam 🤡🤡🤡 🤣🤣🤣

reklama
To nasz też pierwszy cykl pewnie teraz jeszcze nie będę nakręcona na testy pewnie za pierwszym razem i tak się nie udało natomiast myślę że ta spirala później z tymi testami coraz bardziej się nakręca 😄

Do góry