reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hejo! No to trzymam kciuki. Ja teraz też mam sytuację 3-4 miesiące naturalnych starań, a jak nie wyjdie to inseminacja :O
Partner sie badał?
W maju będzie. Bo aktualnie nie ma czasu. Pracuje poza domem od niedzieli do piątku i tylko w soboty jest to domu. Więc też tak ciężko nam jest trafić. Ale akurat gdy owulację miałam to był aż 3 dni! Więc może coś się udało. Ide dziś na betę, bo idę na grilla jutro i chciałabym chciałabym wypic, będę miała czysto czarne na białym. Najgorsze jest to,że w moim mieście nie ma kliniki tylko 300 km dalej w Wrocławiu.

reklama
W maju będzie. Bo aktualnie nie ma czasu. Pracuje poza domem od niedzieli do piątku i tylko w soboty jest to domu. Więc też tak ciężko nam jest trafić. Ale akurat gdy owulację miałam to był aż 3 dni! Więc może coś się udało. Ide dziś na betę, bo idę na grilla jutro i chciałabym chciałabym wypic, będę miała czysto czarne na białym. Najgorsze jest to,że w moim mieście nie ma kliniki tylko 300 km dalej w Wrocławiu.
daj znać jak beta. Obyś nie mogła się napić :D

Ja[emoji2320]
Dziś usg więc się dowiem jak długo jeszcze [emoji23]
Tak jak owulaki do niedawna były ciemne tak dziś blade jak moja doopa więc chce już to usg!
Halo halo wkraczam do seks ruumaaa [emoji1696] kto tam już figluje przyznawać się? Podobno w kupie raźniej, kupy nikt nie ruszy... Wiem, mam głupawkę ale próbuję przerzucić myślenie na inne tory [emoji28]

Ja dalej na ławce... I tak będę tu siedzieć i Was zabawiać do 8 kwietnia 🤣 Wszyscy mnie przegonią, a ja dalej będę na tej ławce 😂

reklama
Do góry